Neler Yeni

Bu monitörü iade etmeli miyim?

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
Merhaba

Bugun msi optix 274 QRF model monitörüm geldi.

Fakat şöyle bir sorun var

20221116_163548.jpg

Sizce iade etmeli miyim? Iade alirlar mı? Kutudan bu şekilde çıktı

Ek olarak

Ürünü pttavm üzerinden aldım. Ateş avm mağazası satıcı.

Satıcıya yazdim gönderin bize bakalım dedi. Pttavm de servisten değişim kağıdı alin dedi.

Servisi aradim getirin inceleyelim ona göre işlem yapacağız dedi. Burada bırakmanız gerekiyor incelememiz için dedi. Bu durumda ne yapmam daha doğru olur bilmiyorum. Pttavm kağıt olmadan iade almıyor. Ne yapmam gerek?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam açıkçası ben rahatsız olur servise gönderirdim. İade veya değişim sağlanması için.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,281
İsim
Lokman Doğan
İndirimle filan almadıysan İade etmek için elinden geleni yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Ah be hocam şansına bu şekil çıktı demek, belki de o yüzden bu fiyata sattı :confused: Ben de şühelenip o yüzden almamıştım zaten, ölü pixel testi de yap ekranı açtıysan eğer daha sonradan o da sıkıntı yapmasın, servis inceleme yapsın ondan sonra olmazsa değişim talep et bence.

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah be hocam şansına bu şekil çıktı demek, belki de o yüzden bu fiyata sattı :confused: Ben de şühelenip o yüzden almamıştım zaten, ölü pixel testi de yap ekranı açtıysan eğer daha sonradan o da sıkıntı yapmasın, servis inceleme yapsın ondan sonra olmazsa değişim talep et bence.
Merhaba, hiçbir şekilde değişim veya onarım kabul etmeyeceğim. Direkt iade talep edeceğim. Sonra da gidip 280hz 3 4 bine monitör alıp geçicem. Gerçekten çok sinirim bozuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Merhaba, hiçbir şekilde değişim veya onarım kabul etmeyeceğim. Direkt iade talep edeceğim. Sonra da gidip 280hz 3 4 bine monitör alıp geçicem. Gerçekten çok sinirim bozuldu
Şuanda o fiyata muadili bir şey de bulunamıyor hocam ondan dedim, 0 yenisiyle değişim olursa daha iyi olur, tabi uğraşmak istemiyorsan tercih senin.

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
Şuanda o fiyata muadili bir şey de bulunamıyor hocam ondan dedim, 0 yenisiyle değişim olursa daha iyi olur, tabi uğraşmak istemiyorsan tercih senin.
27 inç çok büyük göründü gözüme bugün alışır mıyım bilmiyorum o yüzden direkt Hz ağırlıklı bir tane düşündüm

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
Hocam açıkçası ben rahatsız olur servise gönderirdim. İade veya değişim sağlanması için.

İndirimle filan almadıysan İade etmek için elinden geleni yap

Merhaba, bugün ürünü bizzat götürdüm iade için. Aradan 2 saat geçti bana sms geldi ürününüz onarıldı diye. O açıklığın orada tırnak olduğunu söylediler ve teslim almam gerektiğini söylediler. Bu durumda sizce ne yapmam gerek? Ek olarak enteresan şekilde monitörü kasaya bağladığımda ( ekran uyku modunu ) sınırsız yaptığım halde ekran 10 15 dakika sonra kapanıyordu ve monitörü yeniden başlatmadan gelmiyordu. Bunu da söyledim, testleri yapıldı sorun yok diyorlar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,281
İsim
Lokman Doğan
Merhaba, bugün ürünü bizzat götürdüm iade için. Aradan 2 saat geçti bana sms geldi ürününüz onarıldı diye. O açıklığın orada tırnak olduğunu söylediler ve teslim almam gerektiğini söylediler. Bu durumda sizce ne yapmam gerek? Ek olarak enteresan şekilde monitörü kasaya bağladığımda ( ekran uyku modunu ) sınırsız yaptığım halde ekran 10 15 dakika sonra kapanıyordu ve monitörü yeniden başlatmadan gelmiyordu. Bunu da söyledim, testleri yapıldı sorun yok diyorlar
Öyle bir hata varsa iade et ama şu an hatasızsa dene aynı sorun devam ediyorsa iade hakki var mı onu da sor

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Anlamadığım nokta iade için götürdüğün ürüne nasıl ürününüz onarıldı diye sms geliyor? Bu ürün servise gidip incelendi mi yoksa hiç servise gitmeden mi öyle bi sms geldi? Ekran da bilgisayarın ayarlarında ekran ve uyku modu sınırsız yapmana rağmen 10-15 dk'da bir kapandığı halde sana testleri yapıldı sorun yok diyosalar, video çekerek kanıt sunabilirsin anca.

Son düzenleme:
Top Bottom