Bu monitörün fresync özelliği var mı?

Yanlış Bilgilendirme
Freesync/Adaptive sync özelliği yazmıyor yani açamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar amd rog strix rx 6700xt ekran kartım var. Bu monitör freesync özelliği var mı? Alınır mı? Önerir misiniz?
Alınmasına alınır ve normal şekilde kullanırsın ama Freesync açamayacağın için bazı oyunlarda görüntüde yırtılma olabilir. Bunun da önüne V-sync açarak ya da FPS sabitleyerek geçebilirsin belki.

Onun yerine 5800'e bunu alabilirsin.

Geri ödeme kampanyasıyla 525 TLni geri alırsın.

Son düzenleme:

Alınmasına alınır ve normal şekilde kullanırsın ama Freesync açamayacağın için bazı oyunlarda görüntüde yırtılma olabilir. Bunun da önüne V-sync açarak ya da FPS sabitleyerek geçebilirsin belki.
Eh be gülüm. Ürünün satış sayfasında yazdığına bakarak mı yazıyorsun sen her konuya? Konuyu açanın genellikle okuma-yazması oluyor, elini yorma.

Arkadaşlar amd rog strix rx 6700xt ekran kartım var. Bu monitör freesync özelliği var mı? Alınır mı? Önerir misiniz?
Freesync var. Yakın fiyatta daha iyi monitör pek yok. Öneririm.

Eh be gülüm. Ürünün satış sayfasında yazdığına bakarak mı yazıyorsun sen her konuya? Konuyu açanın genellikle okuma-yazması oluyor, elini yorma.
Sen nereden bakıyorsun atar mısın? Satış sayfasında değil MSI'ın kendi sayfasında da yok da...

Alabilirsiniz. 10 numara monitör

Sen nereden bakıyorsun atar mısın? Satış sayfasında değil MSI'ın kendi sayfasında da yok da...
G-Sync Compatible olan monitörler G-Sync yongasını içermiyor. Hatta bu monitörler direkt Freesync olarak kabul edilip Adaptive-Sync sayesinde Nvidia sertifikası alıp "G-Sync Compatible" adı altında pazarlanıyorlar.

Peki öyle diyorsan öyledir ama yine de pek samimi olmadığın insanlara gülüm deme istersen...

Onun yerine 5800'e bunu alabilirsin.

Geri ödeme kampanyasıyla 525 TLni geri alırsın.

Aynı monitörü vatan koymus. Ondada fresnyc özelliği var. Anlayamadım. Bilen biri yok mu cidden?

Aynı monitörü vatan koymus. Ondada fresnyc özelliği var. Anlayamadım. Bilen biri yok mu cidden?
O kardeş yanlış biliyor zaten. Dedim ya Freesync var diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,704
Üyeler
185,152
Son üye
Emirix
Geri