Yardım Bu Monster laptop alınabilir mi?

SHWEPPERS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
70000
Arkadaşlar belki çok fazla konu açtım ama arkadaşımda tulpar serisinin daha alt modeli var (ram vb.) bende bunu almak istiyorum o kullanıyor oyunda gayet oynuyor (soğutucu kullanmıyor ben alacağım)

Nasıldır acaba başka marka diyorsanız eğer sadece Asus modelleri tercih ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• IMG_20251023_165018.webp
    IMG_20251023_165018.webp
    85.6 KB · Hit: 10
Arkadaşlar belki çok fazla konu açtım ama arkadaşımda tulpar serisinin daha alt modeli var (ram vb.) bende bunu almak istiyorum o kullanıyor oyunda gayet oynuyor (soğutucu kullanmıyor ben alacağım)

Nasıldır acaba başka marka diyorsanız eğer sadece Asus modelleri tercih ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

Hocam 70bine kazık hem ekran fhd 144hz hem 5060 işlemcide aman aman iyi değil gidin Gamegaraj alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o kadar ram ai vs açmıyorsanı gereksiz

Çöp alma sakın

Monsterdan kat kat iyi

@İsimbulamajim

Knk sana önerilerim olsun araştırırken onlara bak
1 gpu watt değerini sor
2 çift fanlı olmasına dikkat et
3 intel almamaya çalış çok ısınıyorlar genelde
4 monster ve casper 16 ram fiyatına aşırı adi 32 lik ram koyuyorlar dikkat etmelisin ben bu iki firmadan uzak dururdum
5 eğer taşıman şart değilse masaüstü alman
Uzun zamandır piyasa takio etmiyorum ama bu oaraya bence 60 cihaz alınmaz gibi

bu paraya Fhd koymuş insan 2K koyar birşeye benzer
ben aldım pişman oldum zamanında

Çöp alma sakın

Monsterdan kat kat iyi

@İsimbulamajim

Knk sana önerilerim olsun araştırırken onlara bak
1 gpu watt değerini sor
2 çift fanlı olmasına dikkat et
3 intel almamaya çalış çok ısınıyorlar genelde
4 monster ve casper 16 ram fiyatına aşırı adi 32 lik ram koyuyorlar dikkat etmelisin ben bu iki firmadan uzak dururdum
5 eğer taşıman şart değilse masaüstü alman
Uzun zamandır piyasa takio etmiyorum ama bu oaraya bence 60 cihaz alınmaz gibi

bu paraya Fhd koymuş insan 2K koyar birşeye benzer
ben aldım pişman oldum zamanında
Peki arkadaşlar vazgeçtim bu kadar fazla büyük paralar harcamaktan 35-40 bandına yazılım öğrencisi için laptop önerir misiniz
Oyun da oynayacağım darboğaz kronik sorunları vb. olmamalı

Peki arkadaşlar vazgeçtim bu kadar fazla büyük paralar harcamaktan 35-40 bandına yazılım öğrencisi için laptop önerir misiniz
Sana 4060 lı bir cihaz veya 5050 bir cihaz (8gb varsa) yeterli olur bence
Hatta bulursan böyle temiz 1 yıllık 2. El cihaz falanda alabilirsin aynı şehirden.Geçen sağlam 4060 lı cihazı temiz 27 e birisi almıştı.

Sana 4060 lı bir cihaz veya 5050 bir cihaz (8gb varsa) yeterli olur bence
Hatta bulursan böyle temiz 1 yıllık 2. El cihaz falanda alabilirsin aynı şehirden.Geçen sağlam 4060 lı cihazı temiz 27 e birisi almıştı.
İkinci el almam hocam 5050li 60a göre çok pahalı ve zaten aynı güçteler o yüzden sorun bulabilir misiniz

Marka olaran Lenovo Asus Dell Gamegaraj öneririm ama her markanın muhkkak sorunlu modelleri olur.
Model bulduğunda burda paylaş muhakak bilenlr el atacaktır. Ekran kartı olarak 128bit ve üzeri olsun 8gb vram ve üzeri.i
İkinci elde alabilirsin bilgisayar piyasasında ikinci el SSD vardır genel anamda diğer parçalar hor kullnılmadıysa özellikle benim gibi memur gibi bakan varsa sorun olmaz alırısn ben aldım öyle hatta sattım da.

Aynı fiyata bulursan 5050 daha iyi ama fiyat farkı 5 10k üstüyse 4060 sana uzun bir süre yetecektir
Artık ne alacağımı şaşırdım cidden karar veremiyorum

Aynı fiyata bulursan 5050 daha iyi ama fiyat farkı 5 10k üstüyse 4060 sana uzun bir süre yetecektir
Marka olaran Lenovo Asus Dell Gamegaraj öneririm ama her markanın muhkkak sorunlu modelleri olur.
Model bulduğunda burda paylaş muhakak bilenlr el atacaktır. Ekran kartı olarak 128bit ve üzeri olsun 8gb vram ve üzeri.i
İkinci elde alabilirsin bilgisayar piyasasında ikinci el SSD vardır genel anamda diğer parçalar hor kullnılmadıysa özellikle benim gibi memur gibi bakan varsa sorun olmaz alırısn ben aldım öyle hatta sattım da.
Artık cidden ne alacağım şaşırdım 4050 bile olur ama watt değeri önemli benim için 100 ve üzeri olmak zorunda en az 16 GB ram lazım darboğaz falan olmamalı çok takan biriyim bu tarz kronik sorunlara benim için bulabilir misiniz

Artık ne alacağımı şaşırdım cidden karar veremiyorum

Artık cidden ne alacağım şaşırdım 4050 bile olur ama watt değeri önemli benim için 100 ve üzeri olmak zorunda en az 16 GB ram lazım darboğaz falan olmamalı çok takan biriyim bu tarz kronik sorunlara benim için bulabilir misiniz

alabiliyorsan 5070 al yoksa 5060 ve 4060 da iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri