Galatasaray8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Superlight 125 bu motoru A1 ehliyet ile sürebilir miyim?
Hocam bu motorun bi 200cc ve 125cc modeli var onları diyor ben sadece 125cc olanı alacağım.Bence sürebilirsin
A1 SINIFI EHLİYET
Silindir hacmi 125 cc ye kadar olan motosikletler A1 sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
A1 sınıfı ehliyete müracaat etmek için 16 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım 124,197cc diyor. Ben de bilemedim şimdi
![]()
Kuba Superlight 200 - Chopper Motosiklet - Uçar Motor - Uçar Motor
Kuba Superlight 125 - Chopper Motosiklet, ile şehrin dört bir yanını keyifle keşfedin. Kuba Superlight 200, şimdi Uçar Motor'da seni bekliyor.www.ucarmotor.com.tr
Hocam peki motor güzel mi A2 alana kadar 2 yıl kullanılır mı?Hocam bu motorun bi 200cc ve 125cc modeli var onları diyor ben sadece 125cc olanı alacağım.
bu motordan bır şey bekleme chopper dedıgın en az 200 cc olmalıBence sürebilirsin
A1 SINIFI EHLİYET
Silindir hacmi 125 cc ye kadar olan motosikletler A1 sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
A1 sınıfı ehliyete müracaat etmek için 16 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım 124,197cc diyor. Ben de bilemedim şimdi
![]()
Kuba Superlight 200 - Chopper Motosiklet - Uçar Motor - Uçar Motor
Kuba Superlight 125 - Chopper Motosiklet, ile şehrin dört bir yanını keyifle keşfedin. Kuba Superlight 200, şimdi Uçar Motor'da seni bekliyor.www.ucarmotor.com.tr
neden ki gidip yeni modeli çıkmayan model cbr125 mi alayım.bu motordan bır şey bekleme chopper dedıgın en az 200 cc olmalı
chopper ağır motordur 125 cc kesmez senı demek ıstedımneden ki gidip yeni modeli çıkmayan model cbr125 mi alayım.
124cc125 cc nin altındaysa sürersin. Ruhsatta kaç cc yazıyor
O zaman sürebilirsin124cc