Bu mouse iyi mi?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,576
AVAGO 3050 Optical Sensor (500/1000/2000/3500)
Omron 10M Switch var ve MASTERKEYS LITE L COMBO RGB'dan çıkan mouse.

Son düzenleme:
Ne zaman çıktı?

Zamanında 75-100TL'ye mi aldınız yoksa klavye mouse seti ile mi aldınız? :D Ayrıca bize neden böyle bir soru soruyorsunuz? İyi veya kötü desek ne değişecek? Karşılaştırmak istediğiniz bir mouse var ise tabii karşılaştırabiliriz. Ama konu çok yavan. Sadece yazı var ve hiç anlamı yok. Detay yok.

AVAGO 3050 Optical Sensor (500/1000/2000/3500)
Omron 10M Switch var ve MASTERKEYS LITE L COMBO RGB'dan çıktı.
avago 3050 sensör çöp 10yıl önce filan çıkmış bir sensör ne kadar zaman olursa olsun o mouse a 100tl verilmezdi

Zamanında 75-100TL'ye mi aldınız yoksa klavye mouse seti ile mi aldınız? :D Ayrıca bize neden böyle bir soru soruyorsunuz? İyi veya kötü desek ne değişecek? Karşılaştırmak istediğiniz bir mouse var ise tabii karşılaştırabiliriz. Ama konu çok yavan. Sadece yazı var ve hiç anlamı yok. Detay yok.
Mouse'a kola döküldü ve değiştirmeyi düşünüyorum. İyi ise dursun bozulana kadar kullanacağım ama kötü ise yenisini alırım.

Amaç mesaj kasmak sanırım?

Mouse'a kola döküldü ve değiştirmeyi düşünüyorum. İyi ise dursun bozulana kadar kullanacağım ama kötü ise yenisini alırım.
Fena değildir. Sensör günümüz mouselerinin birazcık gerisinde. Bloody A90 ile aynı sensörü kullanıyor. Bence mouseyi bozulana kadar kullanınız.

Senin de amacın boş mesaj yazarak konuyu kirletmek sanırım. Burada soru sordum. Elimde imkan var sensör ve switch kötü ise değiştircem.
Bunu açıklasan boş konu olmazdı , şuan benim gözümde bos konu .

Kullanılmayacak kadar kötü bir mouse mu? Ona göre değiştireceğim.

Geri