Bende razer deathadder v2 var bunla iyi olurmu
Reyiz bence mouse pade 150 tl varaceğine ucuz irşey alBende razer deathadder v2 var bunla iyi olurmu
Reyiz bence mouse pade 150 TL varaceğine ucuz irşey al
FPS oyunculari için mousepad önemli o yüzden alınabilirBende razer deathadder v2 var bunla iyi olurmu
Orjinal birsey isitiyorum suan zaten ucuz birsey kullaniyorum mousenin sktezlerini bitirdi suankiReyiz bence mouse pade 150 TL varaceğine ucuz irşey al
ozaman iyi bir şey alaınabilirOrjinal birsey isitiyorum suan zaten ucuz birsey kullaniyorum mousenin sktezlerini bitirdi suanki
Sana yemin ederim ki 1 hafta önce burda konu açtım mousepad önerisi hakkında ve bu mousepadi öneren 2-3 kişi oldu ertesi gün gittim direk aldım. Eski mousepadde mausu kaydıramıyodum csde adama aim getiremiyodum bu mousepadi alınca adamlar hile demeye başladıBende razer deathadder v2 var bunla iyi olurmu
Yarın sipariş veririm bakalim umarım iyi kayiyordurSana yemin ederim ki 1 hafta önce burda konu açtım mousepad önerisi hakkında ve bu mousepadi öneren 2-3 kişi oldu ertesi gün gittim direk aldım. Eski mousepadde mausu kaydıramıyodum csde adama aim getiremiyodum bu mousepadi alınca adamlar hile demeye başladışaka bir yana gerçekten on numara mousepad direk git al pişman olmazsın.
hocam dünyanın en iyi faresini bile kullansanız mousepad iyi olmayınca bir işe yaramıyor malesef. en az mouse kadar önemli bişey 150tl fps oyunları için az bileReyiz bence mouse pade 150 TL varaceğine ucuz irşey al
kendim kullanıyorum fena değil ama porgeden geçtim aralarında fark yok malesef. xradeste porgenin aynısı fiyat olarak ikisi daha iyi olabilirYarın sipariş veririm bakalim umarım iyi kayiyordur![]()
Skatezlere zarar vermesin kayganligi iyi olsun yeterhocam dünyanın en iyi faresini bile kullansanız mousepad iyi olmayınca bir işe yaramıyor malesef. en az mouse kadar önemli bişey 150tl fps oyunları için az bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kendim kullanıyorum fena değil ama porgeden geçtim aralarında fark yok malesef. xradeste porgenin aynısı fiyat olarak ikisi daha iyi olabilirAlıntıyı görüntüle
vermez kayganlığı güzel diyebilirim, memnunum hyperx var bide onada gerek olduğunu sanmıyorum. qck fazlasıyla işini görür ama uyarayım siyah olduğu için tozlar aşırı belli oluyor alınca anlarsın zaten hayırlı olsun şimdidenSkatezlere zarar vermesin kayganligi iyi olsun yeter
Yukarda arkadaşında dediği gibi en az mouse kadar önemli bir şey. Ben bunu bilmiyodum mousepadim 25 tllik trendyolda satılanlardandı bu kadar para verilirmi diyodum qckye geçince dedim verilirmiş. Ben logitech g102 ve rival 3 ile kullsndım padi kaymak gibi kayıyo öyle diyimYarın sipariş veririm bakalim umarım iyi kayiyordur![]()
AlınabilirBende razer deathadder v2 var bunla iyi olurmu