Parrzival
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36
- İsim
- Onur Uzun
Arkadaşlar 2022 yılında indirimle 200 TL ye aldığım Asus Tuf Gaming M3 Gen 1 mouse'un şimdiki fiyatı en ucuz 1300 TL, malum ekonomimizde fiyatının artması normal evet ama bu kadar artmış olması bi tek bana mı anormal geldi? Farklı sitelerde fiyatı daha da fazla üstelik. Bir de kendisinden sonra üretilen Gen 2 modeli yarı yarıya daha ucuz, iki ürünün de akakçe linkini ekliyorum; bi türlü anlam veremedim bu kablolu mouse süper ötesi bi mouse da ben mi bilmiyorum acaba Herkese iyi forumlar.
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.586,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming M3 Gen II Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 Gen II Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 Gen II Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 709,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com