İsminin üstüne tıklarsan profili açılır.Hayir ayni anda hem bildirimler hemde adamin profili acildi
Anlayamadım.Hayir ayni anda hem bildirimler hemde adamin profili acildi
Anlatmaya çalıştığı galiba bildirimlere basınca adamın profilide otamatk olarak açılmış.Anlayamadım.
Biraz daha açık anlatır mısın?
Uzerine vs tıklamadim sadece bildirimler kismina tikladim zil isaretinetikladim ekran vs kaymadı google kapatip yeniden actimKonuyu takip ettiğinde konuya gelen mesajlar sana bildirim olarak gelir.
Forumdaki bir hata değil özelliktir.
Bu arada hangi kategoride acmam gerekirdi teknik sorun degilmi neden uyari aliyorum anlamadimKonuyu takip ettiğinde konuya gelen mesajlar sana bildirim olarak gelir.
Forumdaki bir hata değil özelliktir.
Forum ile alakalı şikayetinizi "İç Donanımlar" veya "Cep Telefonları" ana kategorisindeki "Teknik sorunlar" bölümüne açmanız doğru değil.Bu arada hangi kategoride acmam gerekirdi teknik sorun degilmi neden uyari aliyorum anlamadim
Sorunu hala anlayamadım. Üzgünüm.Uzerine vs tıklamadim sadece bildirimler kismina tikladim zil isaretinetikladim ekran vs kaymadı google kapatip yeniden actim
Ic donanimlarla forumun ne alakasi var anlayamadım ya da cep telefonlariyla teknik bir sorun bu teknik sorunda ne paylasiliyor peki benim telefonumdan kaynaklanan biseu degilki ilk defa basima geldi bende paylasmak istedimForum ile alakalı şikayetinizi "İç Donanımlar" veya "Cep Telefonları" ana kategorisindeki "Teknik sorunlar" bölümüne açmanız doğru değil.
Sorunu hala anlayamadım. Üzgünüm.