Mesaj otomatik birleştirildi:
@KaanCK @Beyfendiiii6 bir bakabilir misiniz? Genelde aktifsiniz ve cevap veriyorsunuz çoğu konuya
Son düzenleme:
teşekkürler.Bunun hakkında bilgim yok maalesef.
hayır chipset yazıyorBu chipset sürücüsü değil, ekran kartı sürücüsü.
Anakartınız B450 chipsetli mi? Eğer öyleyse bu siteden chipset sürücüsünü indirin ve kurun.hayır chipset yazıyor
DRV_Chipset_AMD_AM4_19H2_SZ_TSD_W10_64_VER193028_20200120R ismi bu chipset yazıyoBu chipset sürücüsü değil, ekran kartı sürücüsü.
evet anakartım D.A 2 pc sinde gelen asus b450 k.Anakartınız B450 chipsetli mi? Eğer öyleyse bu siteden chipset sürücüsünü indirin ve kurun.
Normalde ekran kartı sürücüsünde Radeon Software Adrenalin Edition yazar, Radeon grafik birimi departmanı. Attığım siteden chipset sürücüsünü indirin ve kurun.DRV_Chipset_AMD_AM4_19H2_SZ_TSD_W10_64_VER193028_20200120R ismi bu chipset yazıyo
teşekkür ederim o linkten win10 64 bit indiriyorum. zaten direk chipset sayfasını atmışsınız sanırım. Hayatımda ilk defa duyuyorum da chip set olayınıNormalde ekran kartı sürücüsünde Radeon Software Adrenalin Edition yazar, Radeon grafik birimi departmanı. Attığım siteden chipset sürücüsünü indirin ve kurun.
Bu chipset sürücüsü değil, ekran kartı sürücüsü.
Evet, aynen öyle. Install tuşuna basın.seçili mi olmalı
bu forumda siz de olmasanız bir şey yükleyemeycezEvet, aynen öyle. Install tuşuna basın.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/cpu-78-normal-degil-bu-degerler-bence.82154/#post-702213 bu konuya da bakar mısınız?Evet, aynen öyle. Install tuşuna basın.
yükleme bitti çook teşekkür ederim. İşlemci ekran kartı vs vs birçok şeyi öğrendim ama hala yazılımsal destek programlarını öğreniyorum sizlerin sayesinde Allah razı olsun hepnizden.Evet, aynen öyle. Install tuşuna basın.