talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,103
GösterdimResimle göstersen daha iyi olur.
Ama ben oraları kimsenin kullandigini gormedim mumkun olursa neler takildigini internetten bulabilirmisinEkran kartı slotuna benzer slotları diyorsan biraz daha ufak olan slotlar, ses kartı veya ethernet kartı veya m.2 SSD ler için oluyor genelde. Ekran kartı slotundan 1 den fazla var ise SLI ve Crossfire için.
Resimde 2 tane ekrsn ksrtı slotu ve ekran kart slotundan küçükler ise ses kartı, ethernet kartı gibi kartlar için olan slotlar.Gösterdim
Birde SLI ve CROSFAIR nedirEkran kartı slotuna benzer slotları diyorsan biraz daha ufak olan slotlar, ses kartı veya ethernet kartı veya m.2 SSD ler için oluyor genelde. Ekran kartı slotundan 1 den fazla var ise SLI ve Crossfire için.
Çift ekran kartı kullanımı iki kartın birbiri ile uyumlu olması gerekliBirde SLI ve CROSFAIR nedir
Ortadakini biliyorum diyerlerini bilmiyorum ben simdi M.2 SSD alsam ama anakartta ssd yuvası yok dedigin kucuk slotlar var oraya takabilirmiyimResimde 2 tane ekrsn ksrtı slotu ve ekran kart slotundan küçükler ise ses kartı, ethernet kartı gibi kartlar için olan slotlar.