Hocam video da atabilirim ama burdan atamıyorum galibaekran kartindan olabilir bu durum monitörden değil direk oyundan karariyor anladığım kadari ile
Sürücüler güncel onun dışında başka yapabileceğim bir şey varmıdırekran kartindan olabilir bu durum monitörden değil direk oyundan karariyor anladığım kadari ile
sistemini yazarmısınekran böyle değişik şekilde kararıyo sebebi nedir nasıl çözerim
i3 12100f rtx3060 16 ram 500 ssdsistemini yazarmısın
yeterli midir hocami3 12100f rtx3060 16 ram 500 ssd
bu sorunlar ekran kartı vram ağrızasında meydana geliyor genel olarak farklı oyunlarda yaşadınmı bu tür sorunlar battlefield oyunlarında belli eder?i3 12100f rtx3060 16 ram 500 ssd
hocam bu 2 kere başıma geldi bundan 2 3 ay önce de gelmişti tomb raider de oynuyorum arada onda hiç yaşandığını hatırlamıyorumbu sorunlar ekran kartı vram ağrızasında meydana geliyor genel olarak farklı oyunlarda yaşadınmı bu tür sorunlar battlefield oyunlarında belli eder?
vram testi yaparmısınhocam bu 2 kere başıma geldi bundan 2 3 ay önce de gelmişti tomb raider de oynuyorum arada onda hiç yaşandığını hatırlamıyorum
nasıl yaparım hocam furmark var ama o olmuyo sanırımvram testi yaparmısın
furmark testi yap 10 dakika ekranda bozulmalar olacakmı ona bak ardından occt ile yap.nasıl yaparım hocam furmark var ama o olmuyo sanırım
tamamdır hocam geri dönüş sağlamaya çalışırımfurmark testi yap 10 dakika ekranda bozulmalar olacakmı ona bak ardından occt ile yap.
furmark testi yap 10 dakika ekranda bozulmalar olacakmı ona bak ardından occt ile yap.
hocam furmarkta bir sorun göremedimfurmark testi yap 10 dakika ekranda bozulmalar olacakmı ona bak ardından occt ile yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam furmarkta bir sorun göremedim
görüntülerde garip bir şey olmadıysa sorun yok ozamanAlıntıyı görüntüle
hocam furmarkta bir sorun göremedim