Bu nesil neden böyle

Dostlar 40dk önce mahallemde yangın çıktı tahta paletler yandı baya sebebi ise torpilden kaynaklıymış sesini duymuştum zaten torpilin. İşte biz mahallecek yangını söndürmeye ugraştık koca koca adamlar koşuşuyo vs. 20-30 dklik uğraş sonu şükür söndürdük yangını. Mahalledede komşu çocugu var 14-15 yaşında falan pekde sevmem çocugu. Neyse yangın söndükten sonra geldi ve "ben evde şarkı dinliyom mahalle yanmış umrumdamı banane a*k" tarzı beni geren cümleler kuruyo. Bi süre sonra pazara bizimkileri karşılamaya gittim kendi annesinin yanında küfür vs.de ediyor hadi bunada tamam. Benim zoruma gidense bu neslin çoğu saygısız ve beynini kullanmıyor o yangın büyüyüp onların evinede gelebilirdi "ev köy benim umrumda değil anın tadını çıkar" demeyle olmuyor o işler. Yani bunları yapınca kendi aralarında havalımı oluyolar anlamadım bende pc başındaydım kalkmayabilirdim yardım etmeyebilirdim kendi evime sıçrayabilme olasılığı aklıma bile gelmemişti benim yardım ederken.
motor sürerken 17-18 yaşlarında bi kıza adres sormuştum (normalde sormam ama 2 yol var ve çevrede başka kimse yoktu) bana "git başımdan Yaa" diye bağırdı o an kafasının üstünde lastik yakmak istedim bi kaç saniyeliğine

evet zannediyorlar kolay ders anlatması zor çocuklarla uğraşmak zor :ROFLMAO:
İşte Atatürk bütün ümidim gençliktedir diyor ama gençlik yok ki
yanıyom yanıyom atamın emeklerine yanıyom. Milliyetci Atatürkçü çocuklar yetişmiyo pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

motor sürerken 17-18 yaşlarında bi kıza adres sormuştum (normalde sormam ama 2 yol var ve çevrede başka kimse yoktu) bana "git başımdan Yaa" diye bağırdı o an kafasının üstünde lastik yakmak istedim bi kaç saniyeliğine
böyle tiplerde var ama kızlarda haberlerde gördüklerine bakarak onlarda haklı ama dediğin olayda kız egoluymuş sanırım

yanıyom yanıyom atamın emeklerine yanıyom. Milliyetci Atatürkçü çocuklar yetişmiyo pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle tiplerde var ama kızlarda haberlerde gördüklerine bakarak onlarda haklı ama dediğin olayda kız egoluymuş sanırım
Ego ile alakası yok bence burnu havada çok şımartılmış benden 4-5 yaş küçük ama hanımefendi bakar mısınız dedim değişik bi nesil bide bunlar anne olucak ilerde çocuğum belki bu kızın çocuğuyla aynı okula gidicek belki annelerinin babalarının emeklerine acıyorum sadece

Ego ile alakası yok bence burnu havada çok şımartılmış benden 4-5 yaş küçük ama hanımefendi bakar mısınız dedim değişik bi nesil bide bunlar anne olucak ilerde çocuğum belki bu kızın çocuğuyla aynı okula gidicek belki annelerinin babalarının emeklerine acıyorum sadece
evet bu neslin çoğu şımarık yetişiyo

Ver ablama ilgi bol "n" ile günaydın yazmamışlar anlaşılan o gün sana patlamış. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri