Her zaman olmuyor reis.bazı markalar kabul etmiyorEvet bunlar ölü piksel değişim veya iade isteyin
Aldığın yere ulaş.Asus'un çözüm bulmayacağını düşünmüyorum.asus vp249qgr asus değişim vb yapar mı 14 gün geçti oluştu garantiye girer mi?
Asus etmiyor,bende de takılmış piksel var aynı monitör,bazı renkleri veriyor benimki.3ün altını kabul etmiyorlar.asus vp249qgr asus değişim vb yapar mı 14 gün geçti oluştu garantiye girer mi?
eğer ölü pixel çıkar asusun servisine gönderin yazıyorAldığın yere ulaş.Asus'un çözüm bulmayacağını düşünmüyorum.
3 renk veriyor kırmızı siyah lacivert birazda pembe verebiliyorAsus etmiyor,bende de takılmış piksel var aynı monitör,bazı renkleri veriyor benimki.3ün altını kabul etmiyorlar.
Garantiye göndereceksin o zaman.Aldığın yer bir şey yapamaz.14 gün geçmeseydi iade edebilirdin de.eğer ölü pixel çıkar asusun servisine gönderin yazıyor
Nasipte varsaHer zaman olmuyor reis.bazı markalar kabul etmiyor
Takılmış o zaman,çok sıkıntı etme bence.Ben takmıyorum yani.Düzelebiliyor bazen kendi kendineeğer ölü pixel çıkar asusun servisine gönderin yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 renk veriyor kırmızı siyah lacivert birazda pembe verebiliyor
Kabul ederse gönder tabi,çile çekme ama bende kabul edilmedi 14 günün altında olmasına rağmen.Düzelebilir.Onun yöntemleri var internette istersen araştır.düzelir mi? yada garanti kabul ederse göndereyim mi?
1 adet ölü piksel var ölü piksel görüntü dışına etki eder mi ? 144hz kullanıyorum etki eder mi?Kabul ederse gönder tabi,çile çekme ama bende kabul edilmedi 14 günün altında olmasına rağmen.Düzelebilir.Onun yöntemleri var internette istersen araştır.