Neler Yeni

Bu oyunları hangi sırayla oynamalıyım?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
Teması hoşuma gidebilecek oyunları topladım spoiler yememek için çok incelemedim. Hikaye ve oynanışa önem veren biriyim, oyunları hangi sırayla oynamalıyım?
-Cyberpunk DLC (ana hikayeyi bitirdim daha önce DLC için oynayacağım)
-Ghost of Tsushima.
-Last of Us 1
-Uncharted 4
-Baldur's Gate 3
-Devil May Cry 5
-Sekiro
-Elden Ring.
-Persona 5
PC üzerinde oynayacağım.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
ismail
Canım benim bunların çoğu tamamiyle birbiriyle alakasız oyunlar. Rpg için konuşacak olursam sekiro elden ring baldurs gate 3 şeklinde ilerleyebilirsin. persona 5 i saymazsak diğerleri macera aksiyon ağırlıklı olduğu için sıralamasının bir önemi yok rastgele seç sıkılınca başkasına geçersin.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,502
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Baldur's Gate'i dün bitirdim. Hikayesi zaten iyi ama sıra tabanlı oynanışı sever misin bilmiyorum buradaki oyunların hepsi gerçek zamanlı aksiyon. Oyunu oynadıktan sonra hikaye sunumu standartların muhtemelen yükseleceği için sonlara iteleyebilirsin.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canım benim bunların çoğu tamamiyle birbiriyle alakasız oyunlar. Rpg için konuşacak olursam sekiro elden ring baldurs gate 3 şeklinde ilerleyebilirsin. persona 5 i saymazsak diğerleri macera aksiyon ağırlıklı olduğu için sıralamasının bir önemi yok rastgele seç sıkılınca başkasına geçersin.
Oynanışları ve temaları gözüme çarptığı için seçtim.Spoiler yememek için kurcalamadım çok.Yorumunuz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baldur's Gate'i dün bitirdim. Hikayesi zaten iyi ama sıra tabanlı oynanışı sever misin bilmiyorum buradaki oyunların hepsi gerçek zamanlı aksiyon. Oyunu oynadıktan sonra hikaye sunumu standartların muhtemelen yükseleceği için sonlara iteleyebilirsin.
Daha önce denemedim bu türü.Dediğiniz gibi yapsam daha iyi olacak gibi.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,502
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Oynanışları ve temaları gözüme çarptığı için seçtim.Spoiler yememek için kurcalamadım çok.Yorumunuz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce denemedim bu türü.Dediğiniz gibi yapsam daha iyi olacak gibi.
Hiç oynamadıysanız alışması biraz sürebilir. Banner Saga üçlemesine de göz atabilirsiniz. Sıra tabanlı ama Baldur's Gate'in yanında çok çok çok daha basit, anlaşılması kolay. Ben de ilk başta Baldurs Gate'den girince karışık gelmişti önce banner sagaları oynadım ve sıra tabanlıya ısındım.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
Hiç oynamadıysanız alışması biraz sürebilir. Banner Saga üçlemesine de göz atabilirsiniz. Sıra tabanlı ama Baldur's Gate'in yanında çok çok çok daha basit, anlaşılması kolay. Ben de ilk başta Baldurs Gate'den girince karışık gelmişti önce banner sagaları oynadım ve sıra tabanlıya ısındım.
Telefondada varmış otobüste giderken oynarım orda.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
Teması hoşuma gidebilecek oyunları topladım spoiler yememek için çok incelemedim. Hikaye ve oynanışa önem veren biriyim, oyunları hangi sırayla oynamalıyım?
-Ghost of Tsushima.
-Last of Us 1
-Uncharted 4
-Baldur's Gate 3
-Devil May Cry 5
-Sekiro
-Elden Ring.
-Persona 5
PC üzerinde oynayacağım.
Cp 77'yi hemen oynayıp bitir.
Persona 5 yama bekle sinnerclown yapıyordu.
Uncharted 4 ve Last of Us'ı cp 77'den sonra oynayabilirsin bence.
Dmc 5 sonra Ghost of Tsushima sonra da soulsta iyiyim diyorsan sekiro'dan devam edersin bence en son da bg 3 oynanmalı çünkü oyun harbi çok büyük.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
Cp 77'yi hemen oynayıp bitir.
Persona 5 yama bekle sinnerclown yapıyordu.
Uncharted 4 ve Last of Us'ı cp 77'den sonra oynayabilirsin bence.
Dmc 5 sonra Ghost of Tsushima sonra da soulsta iyiyim diyorsan sekiro'dan devam edersin bence en son da bg 3 oynanmalı çünkü oyun harbi çok büyük.
Sağ olun hocam.Bg 3 en son oynanacak oyun orası kesin artık.

Gurkanpiro

80+ Gold
bazılar rpg oyunları bence hıkayelı oyunları bıtırıp rpg oyunları en son oynamalasın rpg oyunları cıldırtacak sevıyede zorlayabılır

mertu750

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
-Ghost of Tsushima.
-Last of Us 1
-Uncharted 4
-Baldur's Gate 3
-Devil May Cry 5
-Sekiro
-Elden Ring.
-Persona 5
PC üzerinde oynayacağım.
Detroit Become Human ı eklemeden hiç birini oynamasanda olur (şaka ama listeye ekle)

Shourd

80+ Silver
oyunlar fazla kaliteli sıkılırsın bi müddet sonra .d şaka bi yana cidden öyle olur muhtemelen arada kalitesi bunlara göre daha düşük eğlence odaklı oyunlar oyna bence sonra bu tür oyunlara geçince bi rahatlama geliyor

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
oyunlar fazla kaliteli sıkılırsın bi müddet sonra .d şaka bi yana cidden öyle olur muhtemelen arada kalitesi bunlara göre daha düşük eğlence odaklı oyunlar oyna bence sonra bu tür oyunlara geçince bi rahatlama geliyor
Sınav senem bu sene uzun süre oynayamayacağım için üst segment oyunları oynayayım dedim.

Top Bottom