Çok teşekkürler kardeşim fakat daha önce hazır sistemle ilgili 2 kere başım ağrıdığı için uğraşmak istemiyorum. Bu parçalar uygun mu sadece onu merak ediyorum?Bütçen ne kadar ? Hazır ya da daha uyguna güzel tek tek sistem önerebiliriz.
Be bu arada bütçe 50-60K arası.Bütçen ne kadar ? Hazır ya da daha uyguna güzel tek tek sistem önerebiliriz.
Uygun uygunda kazıklanmanı istemem. Saçma bir sistem olur.Çok teşekkürler kardeşim fakat daha önce hazır sistemle ilgili 2 kere başım ağrıdığı için uğraşmak istemiyorum. Bu parçalar uygun mu sadece onu merak ediyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Be bu arada bütçe 50-60K arası.
Neden peki?Uygun uygunda kazıklanmanı istemem. Saçma bir sistem olur.
Neden?hayır berbat bir sistem olmuş
AMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
35k-40 ya benzer sistemi alacakken çok daha yüksek mebla vermeni istemediğim için.Neden peki?
Peki aynının sistemi nereden bulabilirim?35k-40 ya benzer sistemi alacakken çok daha yüksek mebla vermeni istemediğim için.
Peki aynının sistemi nereden bulabilirim?35k-40 ya benzer sistemi alacakken çok daha yüksek mebla vermeni istemediğim için.
aynı sistemi bulamazsınız çünkü parçalar birbiriyle alakasızPeki aynının sistemi nereden bulabilirim?
Peki aynının sistemi nereden bulabilirim?
Nasıl yani? İntel ve Asus uyumlu değil mi?aynı sistemi bulamazsınız çünkü parçalar birbiriyle alakasız
tekrar ediyorum genel anlamda saçma o işlemciye o anakart fazla o işlemciye soğutucu fazla o bütçeye 4070 azNasıl yani? İntel ve Asus uyumlu değil mi?
Hımm, anladım teşekkürler.tekrar ediyorum genel anlamda saçma o işlemciye o anakart fazla o işlemciye soğutucu fazla o bütçeye 4070 az