Yardım Bu parçalara bir fiyat biçmek istiyorum

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
114
Herkese merhabalar,
elimdeki parçalar şunlar:
i3 4130 işlemci
8 gb 1600 mhz ram
asus h81m-d anakart

bu 3 parçayı satarak ddr4'e geçmeyi planlıyorum. Bunları 2.el olarak letgo gibi bir sitede satmayı planlıyorum maks olarak kaç eder bir fikir oluşmadı kafamda tam olarak yardım istiyorum.
Ayrıca elimde
asus r7 360 oc ekran kartı
2 + 2 1333mhz ram
tx 450w güç kaynağı var.

Planım anakart, işlemci ve ramı satıp ddr4 olan versiyonlarını almak. ayrıca ekran kartı, ram ve güç kaynağını da satabilirim fakat yazdığım ilk üç parçanın hızlıca satılacağını düşünüyorum. İlk üç parçaya ve bütün parçalara bir fiyat biçsek sizce kaç olur?

Teşekkürler.

Herkese merhabalar,
i3 4130 işlemci
8 gb 1600 mhz ram
asus h81m-d anakart

bu 3 parçayı satarak ddr4'e geçmeyi planlıyorum. Bunları 2.el olarak letgo gibi bir sitede satmayı planlıyorum maks olarak kaç eder bir fikir oluşmadı kafamda tam olarak yardım istiyorum.
Ayrıca elimde
2 + 2 1333mhz ram
tx 450w güç kaynağı var.

Planım anakart, işlemci ve ramı satıp ddr4 olan versiyonlarını almak. ayrıca ekran kartı, ram ve güç kaynağını da satabilirim fakat yazdığım ilk üç parçanın hızlıca satılacağını düşünüyorum. İlk üç parçaya ve bütün parçalara bir fiyat biçsek sizce kaç olur?

Teşekkürler.
400 500 tl arası bir fiyata koyun hatta 300 bile olabilir

tüm parçalar muhtemel fiyat 1.5k 1.7k 2. el piyasasını bilmiyorum tahmin sadece

Herkese merhabalar,
i3 4130 işlemci
8 gb 1600 mhz ram
asus h81m-d anakart

Ayrıca elimde
2 + 2 1333mhz ram
tx 450w güç kaynağı var.

Teşekkürler.
Bence diğer 2, el fiyatlarına bakıp ve kullanım süresi ve durumuna göre fiyat biçmeni öneririm.O yüzden tam bir fiyat veremem.

500TL pazarlık olur yapın 400'ün aşağısına vermeyin bence.

Bence diğer 2, el fiyatlarına bakıp ve kullanım süresi ve durumuna göre fiyat biçmeni öneririm.O yüzden tam bir fiyat veremem.
2.el parçaları tek tek bulamadığım için konu açtım. Cidden bir arada bulmak imkansız.

500TL pazarlık olur yapın 400'ün aşağısına vermeyin bence.

lütfen öylesine yazmayın.

lütfen öylesine yazmayın.
Sizce o işlemci halen üretiliyor mu da fiyatı böyle stokta bile yok :D

Geri