İnternet kafeden sonra hasteneye uğrar veee 14 günlük bir tatil YUPPİ (!)Sabah okulun kapısında bekle kimse gelmezse internet kafeye gidebilirsin
Eba dan canlı derslere tıkla oradan katıla baş gelen ekrandan uygulamayı indir uygumayı kurduktan sonra işlemi tekrarlar ama bu sefer katil ' a tıklaBen hiç online ders katılmadım nasıl katılıyoz
Kendi otomatik buluyor değil mi ?Eba dan canlı derslere tıkla oradan katıla baş gelen ekrandan uygulamayı indir uygumayı kurduktan sonra işlemi tekrarlar ama bu sefer katil ' a tıkla
Anlamadım ?Kendi otomatik buluyor değil mi ?
Yani sınıfı buluyor değil mi benim bir şey yapmama gerek yok ?Anlamadım ?
Yok bugün müdür reisime sordum gittimben 10 a geçtim bu pazartesi okula gidicezmi kesin bi haber açıklama varmı birde 9.sınıfın 2.dönemini okul açılınca tekrar edicezmi yoksa önline eğitimle bitirdilermi
Biz 3 haftadır öyleyiz ddBizde online günde 8 ders var pazartesi den itibaren sonumuz hayırlı olsun bakalım...
Evet senin sınıfın zaten belli .Sen ebaya hiç mi girmedin ?Yani sınıfı buluyor değil mi benim bir şey yapmama gerek yok ?
Yok valla hiç online ders katılmadımEvet senin sınıfın zaten belli .Sen ebaya hiç mi girmedin ?
Aga telafi bugün bitti. Pazartesi günü 10. Sınıfı göreceksin. Benden tavsiye matematiği boşlamaben 10 a geçtim bu pazartesi okula gidicezmi kesin bi haber açıklama varmı birde 9.sınıfın 2.dönemini okul açılınca tekrar edicezmi yoksa önline eğitimle bitirdilermi
Ayn öyleİnternet kafeden sonra hasteneye uğrar veee 14 günlük bir tatil YUPPİ (!)