Metehan_Acar1
80+ Bronze
Dahası
1TB öneririm o zaman10 yıldır 730m olan laptop kullanıyorum buna geçince her oyunu oynarım hocam
1TB öneririm o zaman10 yıldır 730m olan laptop kullanıyorum buna geçince her oyunu oynarım hocam
Ya topla o zaman kardeşim bu fiyata daha iyisini anca 2.el alırsınBu fiyata daha iyileri toplanabilir
Reis peki bu site guvenilir mi yaniBence arkadaş sıkıntı etmiyorsa 6700XT’li sistem daha mantıklı bence vram açısından ama arkadaş illa nvidia istiyorsa alınır
tabii ki en bilinen pc toplama sitelerinden biriR
Reis peki bu site guvenilir mi yani
Reyzen 5 5600 rtx 3060 12 gb ana kartı kasayı falan sen bul çok konuşmaYa topla o zaman kardeşim bu fiyata daha iyisini anca 2.el alırsın
Bu cümleler niye devrik ya hiçbirşey anlamıyorumReyzen 5 5600 rtx 3060 12 gb ana kartı kasayı falan sen bul çok konuşma
Yav gram pc bilgin yok git hele uğraşamam senleBu cümleler niye devrik ya hiçbirşey anlamıyorum
Kardeşim lütfen kaba konuşmayalım.Ben sadece cümle devrik olduğu için daha kurallı bir cümle yazmanı istedim.Yav gram pc bilgin yok git hele uğraşamam senle
Hocam bende bu sistemden almak istiyorum eğer aldıysanız gelince biraz deneyimledikten sonra ulaşabilir misiniz forum üzerinden ya da direk konu açsanız da olur.Valla ben yapıştırıyorum hocam
Gayet iyi sistem zaten pek bir şey olacağını sanmıyorum.Hocam bende bu sistemden almak istiyorum eğer aldıysanız gelince biraz deneyimledikten sonra ulaşabilir misiniz forum üzerinden ya da direk konu açsanız da olur.
Sistem iyi de gelince bı sorun olur mu kargo vs. diye dedim.Gayet iyi sistem zaten pek bir şey olacağını sanmıyorum.