hangisi alınır pekiEvet dediğin gibi bu bütçede 7500F ile birtek 6700 ile 4060 var
hangisi alınır pekiEvet dediğin gibi bu bütçede 7500F ile birtek 6700 ile 4060 var
7500F’e çok gerekli değil ama illa alıcam diyorsanız arkadaşlar önerebilirBende amd arasında çok düşündüm sorun yaşamak istemiyorum ileride satarım yeni ekran kartı alır yoluma bakarım işlemci fena degil. Bu arada işlemci için soğutucu tavsiyeniz var mı?
4060’ın vram’i yetmiyorsa 6700hangisi alınır peki
sistem önerir misiniz hocam7500F’e çok gerekli değil ama illa alıcam diyorsanız arkadaşlar önerebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060’ın vram’i yetmiyorsa 6700
Geleceğe yönelik sistem olduğu için tercih ediyorum hocam upgrade yaparım ileri zamanlarda yeterli olur diye düşünüyorum am5 ddr5 li sistem7500F’e çok gerekli değil ama illa alıcam diyorsanız arkadaşlar önerebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060’ın vram’i yetmiyorsa 6700
O anlamda demedim soğutucuya çok gerek yok dedimGeleceğe yönelik sistem olduğu için tercih ediyorum hocam upgrade yaparım ileri zamanlarda yeterli olur diye düşünüyorum am5 ddr5 li sistem
Pardon hocam yanlış anladım. Yani kışın olmayabilir ama yazın görücez ben sipariş veriyorum vento kasa modeli var o mu yoksa xpg kasa mı onu düşünüyorum sadeceO anlamda demedim soğutucuya çok gerek yok dedim
Xpg olanın 750W 80+Gold olanı var onu alırsanız daha iyi olur hocamPardon hocam yanlış anladım. Yani kışın olmayabilir ama yazın görücez ben sipariş veriyorum vento kasa modeli var o mu yoksa xpg kasa mı onu düşünüyorum sadece
Aynen hocam mantıklı ssd 1 tb Kingston yapmayı düşünüyorum değer mi ki 847 tl fazla vermeye bilemedimXpg olanın 750W 80+Gold olanı var onu alırsanız daha iyi olur hocam
Değer depolama alanına ihtiyacın oluyorsaAynen hocam mantıklı ssd 1 tb Kingston yapmayı düşünüyorum değer mi ki 847 TL fazla vermeye bilemedim
256 gb sata ssd var laptopta onu alır buna yapıştırırım hocam yeterli olurDeğer depolama alanına ihtiyacın oluyorsa
GB’ı yüksek oyunlar oynuyorsan yetmez256 gb sata ssd var laptopta onu alır buna yapıştırırım hocam yeterli olur
10 yıldır 730m olan laptop kullanıyorum buna geçince her oyunu oynarım hocamGB’ı yüksek oyunlar oynuyorsan yetmez