- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam sağolhocam Intel tavsiye etmiyoruz
tamam sağolhocam Intel tavsiye etmiyoruz
Önemli değil dostumtamam sağol
eski tuf serisi ekran kartı atmışsın evo olmayanların ısınma sorunu varBu PC alınır mı kaç yıl idare eder gerektiğinde yükseltilebilir mi malum internetten alışverişe aileyi ikna etmek zor vatan bilgisayar heryerde var diye burdan almama izin veriyorlar https://www.vatanbilgisayar.com/Int...-b365m-k-kingston-480gb-crucial-16gb-RAM.html yayın falan açmicam yüksek grafikte oyunları oynatsa yeter işlemci Intel olması çok mu kötü
Sistem güzel olmuş da Ventus'ların soğutması gerçekten çok kötü. Ama kasa kaliteli olduğu için toparlar o soğutma kaybını diye düşünüyorum. Onun dışında Gayet güzel olmuş.Bu sistemi alabilirsin ailen illa vatan diyorsa en uygunu bunu topladım
yok o kadar kötü değil tuf gibi değil en azındanSistem güzel olmuş da Ventus'ların soğutması gerçekten çok kötü. Ama kasa kaliteli olduğu için toparlar o soğutma kaybını diye düşünüyorum. Onun dışında Gayet güzel olmuş.
Öyle öyle. Daha bile kötü.yok o kadar kötü değil tuf gibi değil en azından
O zaman aero ITX alsın ekran kartını 1660 superde en azından attığım model ısınmıyorÖyle öyle. Daha bile kötü.