Barneystinson
80+ Silver
Kasa ışıklı işlemci intel ram 16 gb bilmeyen insalar yapışmış
Yaw şu imzana şey yazar mısın . '' Ryzen 5 1600 AF Stoklarda YOK lütfen önermeyi bırakın .''Belki satılmıyor diye parçaları başka sistemlere koymuşlardır.
hayırdır nasıl bilmeyen , krdşm inel yahu 16gb rem geyta beş . ışıklı bak Allahım yaKasa ışıklı işlemci intel ram 16 gb bilmeyen insalar yapışmış
Senin imzana yazdım.Yaw şu imzana şey yazar mısın . '' Ryzen 5 1600 AF Stoklarda YOK lütfen önermeyi bırakın .''
reiiiis adamsın .Senin imzana yazdım.
Aynen öle ya sjsjsjsjYaw şu imzana şey yazar mısın . '' Ryzen 5 1600 AF Stoklarda YOK lütfen önermeyi bırakın .''
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırdır nasıl bilmeyen , krdşm inel yahu 16gb rem geyta beş . ışıklı bak Allahım ya
Al bi de renklendirdim, mis gibi oldu.reiiiis adamsın .
Reis bende imzamı düzenleyeceğim ama mesela bundan daha kısa yazılar yazacağım çok fazla oldu diyor nasıl yapmam lazım?Al bi de renklendirdim, mis gibi oldu.
Harf sınırı getirilmişti, tam olarak kaç karakter bilmiyorum. Mehmet bakıyor o işlere @Mehmet YılmazReis bende imzamı düzenleyeceğim ama mesela bundan daha kısa yazılar yazacağım çok fazla oldu diyor nasıl yapmam lazım?
bence bir tık daha bekleyip 580 al derimhttps://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/
R3 1200 AF yerine R5 1600.
RX550 Yerine RX570.
Depolamayı çıkartıyorum evde HDD ssd var.
İmza karakter sınırı ne kadar?İmzayı komple silip baştan yazmanız lazım.
yaptım şimdiİmza karakter sınırı ne kadar?
nasıl renklendiriyızAl bi de renklendirdim, mis gibi oldu.