açmaz gibiŞimdilik beni idareten oynatir mi ? Fps dusuk olsa bile bir süre oynatsın
Acer aspire 5755g laptop
İ7 2670qm 2.20ghz
8gb 4x2 ram 1333mhz
Gt540m 2gb
Bir ara yüklemiştim kurmuştum ekran kartı desteklemiyor demişti Dx açısından sonra driverler eskiydi onlari güncelledim sonra hic denemedim tekraraçmaz gibi
Acsin yeter ya 30fps e de raziyim yeni oyunlara acilmak istiyorum o yüzden bu oyunu da oynamak istiyorumAçmaz gibi duruyor.
Açarsada hepsi düşükte oynarsınız.
yeni oyunlara acilmak istiyorum o yüzden bu oyunu da oynamak istiyorum
Hocam katılmıyorum. Oyunun temel mekaniği açısından cs daha derin. Yetenek farkı bu yüzden oluşuyor. Ben her ikisinide oynamama rağmen genelde cs oynuyorum.Haklısınız. Şu devirde açılabileceğiniz en iyi oyunlardan.
CS:GO'yu bırakan gamerların FPS oyunu açlığını gideren oyundur kendisi.
Youtube de izledim adamim islemcisi benimkinin bi alti ve ekran karti 1 gb 30-50fps oynuyo low daaçacağını düşünmüyorum açsa bile kasar oynayamaz r6 gibi hareketli bir oyunu
Hocam katılmıyorum. Oyunun temel mekaniği açısından cs daha derin. Yetenek farkı bu yüzden oluşuyor. Ben her ikisinide oynamama rağmen genelde cs oynuyorum.
Fps açlığını giderme açısına dediydim. Daha yüzeysel mekanikler olduğu için beni çekemiyor ama kişisel tercih.Bu yazımda CS:GO R6'dan daha kötümü dedim?
Sadece artık insanların çoğu CS:GO'yu bırakmaya başlayıp R6'ya geçiyorlar bende doğru seçim dedim.
Fps açlığını giderme açısına dediydim. Daha yüzeysel mekanikler olduğu için beni çekemiyor ama kişisel tercih.