Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
MD-3 vardı bu gün onu alsaydın keşkeilerde ek ram ve ssd alıcamPollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
2. dakikasında girdim stok bitmiştiMD-3 vardı bu gün onu alsaydın keşke
agab2. dakikasında girdim stok bitmişti
buna bu para verilmez 2 el bak daha iyi 6 bine 570 li pc var sahibinden deilerde ek ram ve ssd alıcamPollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
.anakart ve ekran kartı markalarını ilk defa duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
depolama da öyle
Biostar ve İnno3d'yi nasıl ilk defa duydunuz hocam. PC Hocası çok fazla kez kullandı sistemlerindeanakart ve ekran kartı markalarını ilk defa duydum
depolama da öyle
Yurt dışında tutulan markalar onların Asus msi'ları gibianakart ve ekran kartı markalarını ilk defa duydum
depolama da öyle
Yani ilk inno yu daha önce ismen gördümde biostar yok. İnceleme videolarını bile izlemedim.Biostar ve İnno3d'yi nasıl ilk defa duydunuz hocam. PC Hocası çok fazla kez kullandı sistemlerinde
inno3d iyi bir marka biostar da fena değil netacı bilmiyorumbiostar
inno3d
Netac
.
o 2.dakikada stok bitmesini biliyoruz. Artık birşeyler mi dönüyor anlamadım her pc de siteye girmiyor sonra bi giriyoruz pc kalmamış2. dakikasında girdim stok bitmişti