Bu pozisyon geri pas mı?

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
611
Arkadaşlarım ile halısahada futbol maçı yapıyorduk. Geri pas kuralı geçerliydi.
Karşı takım kaleciye ayağıyla kasıtlı olarak pas verdi ve kaleci ayağıyla dokunup sonra eline aldı. Bu pozisyon geri pas olarak sayılır mı? Bence sayılır gibi öznel cümlelerden ziyade geçerliliği olan futbol maçından kesit veya kuralı yazabilirsiniz.

Kural veya videosu var mı? Ben de arkadaşlara geri pas dedim fakat pozisyona devam ettiler.
eğer kafan veya yanlışlıkla ayağına çarpar atarsan sıkıntı yok ama eğer kasıtlı olarak ayağınla atıyorsan geri pas olur.

Kanıt lazım hocam.
1661981982149.png

Bunu yapan hala kaldı mı ya. Çocukken yapardık geri pas yasak olduğunda ayağımızla dokunup elimize alırdık. Yukarıda da açıklamış arkadaş. Ama illa kanıt isteniyorsa bin tane youtube da video vardır yanlarında geri pas yaz aç izlet.

Bunu yapan hala kaldı mı ya. Çocukken yapardık geri pas yasak olduğunda ayağımızla dokunup elimize alırdık. Yukarıda da açıklamış arkadaş. Ama illa kanıt isteniyorsa bin tane youtube da video vardır yanlarında geri pas yaz aç izlet.
Yazdım yok öyle bir video. Biri diyor ki ayağıyla havaya kaldırıp alırsa geri pas değildir. Bir tane video var o da zaten bu kuralın çıkma sebebi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,601
Üyeler
189,116
Son üye
Idomtknoww
Geri