Neler Yeni

Bu Ps 4 PRO Alınır Mı? 4000 TL ye 2. El

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Ben yazdım cevap alamadım daha bekliyorum ama %99 dolandırıcı bu arada daha geçen uyardım arkadaşları sıkıntılı gibi gülücük attılar piyasa fiyatından bu kadar aşağıda ilan varsa daha birde acil satılık yanında 13 oyun 4 kol falan veriyor akıllı olun biraz 4000 TL fiyat vermiş nasıl güveniyorsunuz böyle ilanlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 Slim 500 GB 2. el 5000 5500 TL fiyatında satılıyor dolandırılmak mı istiyorsunuz düşmeyin böyle ilanlara keriz avı.
Bende Dolandırıcı Olabileceğini yazdım zaten.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Halil Kılıç Letgo PS4 PRO dolandırıcısı!!!!
Az önce yazdı konuştuk sazan gibi herkesi avlıyor önce telefon numarasını atıyor sonra da oltaya düşürüyor lütfen böyle kendini zeki zanneden Geri Zekalı dolandırıcılara sırf piyasa fiyatından ucuz alacağım diye paranızı çöpe atmayın ilanı silip bu sefer de Cumhuriyet olarak açtı konumu bu son uyarım bu forumda saçma sapan fiyatlı PS4 ya da PS4 PRO ile ilanlarda bir daha uyarmayacağım saygılar o gülen sıkıntılı arkadaşlara da buradan selam olsun onlar kendilerini çok iyi biliyor 2500 TL ye temiz PS4 Slim ya da zorlarsan PS4 PRO alabilecekleri hakkında saçma gerçek dışı bilgi versinler.
Ya bi sıkıntısı vardır yada piyasasını düşürmek istiyor 🤷‍♂️

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bide 1 hafta önce arkadaşım almış ps 4 slim beyaz 4500 tl ye bide pazazrlıkta yapmış ama kaça kadar indirdiğini bilmiyorum

Ondan mı numarasını attı ??
O zmn sıkıntılı aleti bize yediriyor :(

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Adam dolandırıcı usta sıkıntılı alet ile ne alakası var neyi anlamıyorsun numarasını atıyor sadece WhatsApp dan yazınca dönüyor iban atıyor para gönderiyorsun cukkalıyor neyi anlamadın sazan avı işte.
Böyle saçma şey mi olur kim milletin ibanına para atar aleti görmeden?

Harbi bu arada ne kadar saçma bu millet neyin kafasında ne diycek bana "usta sen paraya bu ibana at sen kesin ps 4 felan görürsün felan mı yazcak allah aşkına XD millet o kadar cehaletsiz deil deil!!

Son düzenleme:

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Atıyorlar saçmalık ile ne alakası var adam size diyor alıcı geliyor eğer siz almak istiyorsanız 1000 TL iban dan atın önceliği size tanıyayım böyle oltaya çekiyor sizi sazan gibi atlarsan avlanıyorsun bir gün öyle bir oltaya düşersin ki nasıl dolandırıldığını farkına bile varmasın dikkatli olun bu tür 2. el alışveriş mağazaları örnek Letgo Sahibinden gibi absürt piyasa fiyatının çok altında fiyatlara ilan koyanlara inanmayı artık.
Kardeşim bende sana diyorum ya işte bu slk dolandırma taktiği anca boş insanlar kanar diye yok parayı ibana at felan yaw XD harbi ya bizim millet kendini zeki sanıyor yada....

Top Bottom