Çözüldü✓ Bu PSU'yu aldım nasıl ?

ileriye dönük olması için 750w tercih ettim yeni kasam beyaz olacağı için beyaz psu aldım .
Yazık olmuş alttaki ürün tercih edilebilir iade mümkün ise değerlendirin

En son almanız gereken bir ürün kaliteli 650w psulara bakın hatta üstte high power in 750w olanı paylaşmış arkadaş bu aldığınız iade edip onu alın

En son almanız gereken bir ürün kaliteli 650w psulara bakın hatta üstte high power in 750w olanı paylaşmış arkadaş bu aldığınız iade edip onu alın
Beyler az önce iade ettim babama satıcı tarafından bilinmeyen nedenden dolayı iptal edildi dedim MSİ MAG A650BN ALIYORUM.

Beyler az önce iade ettim babama satıcı tarafından bilinmeyen nedenden dolayı iptal edildi dedim MSİ MAG A650BN ALIYORUM.
O da olur ama bu daha iyi.

Başında game yazıyor kaç hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi olan forumlarda çok önerildi olabilir

O da olur ama bu daha iyi.
Rtx 3060 veya 3060 ti kaldırırsa bunu alacağım

Tier B seviye ürün almaya bakın gold sertifika highpower 600w model iyi duruyor ama fiyatı 2k nın üzerindedir.

Yarın ankara itopyaya gidip elden 3080 alacağım bu psu yetecekse bunu alayım hocam
Yeter ama o kadar güçlü kartlar takacaksan 3000 liraya 800W versiyonunu alsan daha iyi olur.

Yeter ama o kadar güçlü kartlar takacaksan 3000 liraya 800W versiyonunu alsan daha iyi olur.
Tamamdır hocam 800 w olanı alayım bir daha derdim kalmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri