Bu ram alınır mı ucuz geldi de

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,123
gayet uygun ve iyi bir fiyat corsair olması da cabası tabi ki

diğer sitelerde 800-900 civarında fiyatı mediamarkt ama yinede emin olamadım alınır mı dostlar 16 yapcam da rami
eğer imzandaki ram ile beraber kullanacaksan uyumlu çalışmayabilir mavi ekran hatası vs.alırsın

Hocam fiyatına göre hayet iyi zaten corsair kalitesinede bir şey diyemem bence alınabilir.

eğer imzandaki ram ile beraber kullanacaksan uyumlu çalışmayabilir mavi ekran hatası vs.alırsın
aynen öyle yapcam bios dan 2666'A sabitlesem rami intel anakart çünkü benimki daha üstü desteklemiyor yada bu ramdan 2 tane alsam olur mu o zaman

aynen öyle yapcam bios dan 2666'A sabitlesem rami intel anakart çünkü benimki daha üstü desteklemiyor yada bu ramdan 2 tane alsam olur mu o zaman
elindekini satıp 2 tane alsan olur ama bunu almanı tavsiye etmem

eğer ileride işlemci değiştirsen de bunu al

elindekini satıp 2 tane alsan olur ama bunu almanı tavsiye etmem

eğer ileride işlemci değiştirsen de bunu al
kanka yazın sistemi satcam yenisini alcam şimdilik takılsın diye 16 yapcam ya o yüzden g skill'in 2 tanesini alayım diyorum ne dersin hem aynı olurlar sıkıntı da çıkarmaz

kanka yazın sistemi satcam yenisini alcam şimdilik takılsın diye 16 yapcam ya o yüzden g skill'in 2 tanesini alayım diyorum ne dersin hem aynı olurlar sıkıntı da çıkarmaz
iyi olur

Kanka direkt 32gb ram almak daha mantıklı 2 tane 8gb fiyatına geliyo hem, istersende 64 e upgradelersin. (Soket boş oluyo ve dual channel yapmak istersin diye diyorum.)

Geri