Ram yok ama sen bilirsinArkadaşlar bu ram nasıldır sizce ve ileride bu ramin aynısından alıp 2x8 16 GB ram yapabilirmiyim ve çift kanal teknolojisi diye bir şey varmış ondan yararlanabilirmiyim?
AKJSGAH haka gülüyom yaw, neyse ram gayet güzel gibi geldi bana fiyatıda iyi mi iyi değilmi pek bilmiyorumYine unutmuşum
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ram güzel fakat vatanda çok pahalıYine unutmuşum
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güzel RAMYine unutmuşum
tabii kirami zaten daha önceden aldım ben 275 TL'ye ileride bundan bir tane daha alırsam çift kanal teknolojisinden yararlanabilirmiyim?