dost ayran
80+ Silver
Dahası
4 lü kit varmi hocam onerdiginiz ram varmidir boyle isikli misikliKit olarak alabiliyorsan kit al çünkü en garanti yöntem o.
Şimdi 4 tane aldın birinin çipi farklı çıkarsa sıkıntı çıkabilir.
Ürün kodu aynı olmasına bakma, çip farklı olabilir, bizzat bunu RipjawsV, Vengeance LPX ve Trident-Z modellerinde gördüm.
Üstat dan sonra konuşulmazKit olarak alabiliyorsan kit al çünkü en garanti yöntem o.
Şimdi 4 tane aldın birinin çipi farklı çıkarsa sıkıntı çıkabilir.
Ürün kodu aynı olmasına bakma, çip farklı olabilir, bizzat bunu RipjawsV, Vengeance LPX ve Trident-Z modellerinde gördüm.
Bilmiyorum, bulursan sen bana at.4 lü kit varmi hocam onerdiginiz ram varmidir boyle isikli misikli
bu ramden toplam 4 tane takcam hocam sizce peki bu nasılBilmiyorum, bulursan sen bana at.
Işıksız olmaz, alma bunubu ramden toplam 4 tane takcam hocam sizce peki bu nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilmiyorum, bulursan sen bana at.
bu ramden toplam 4 tane takcam hocam sizce peki bu nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam şimdi tirstim o ciplerden işigi fln bosverin alcam yarin o zaman bu rami lpx den bıktım cunkuIşıksız olmaz, alma bunu.
Ama onun haricinde bunda Micron E-die (D9VPP) çip var, aynı çip benim RAM'imde de var, 3600 MHz CL14 yaptım.