Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,697
O konuda malesef bir bilgim yok kankamarkadaş demişki yukarıda ram ekran kartı vs alınmıyabilir demiş trendyol cüzdanla
O konuda malesef bir bilgim yok kankamarkadaş demişki yukarıda ram ekran kartı vs alınmıyabilir demiş trendyol cüzdanla
tamam kankam eyvallah araştırıp bakarım ben onaO konuda malesef bir bilgim yok kankam
nerden aynı yonga bulabilirim benimkinin yongasını nerden bulabilirimModel aynı da yongalar farklıysa bi' ihtimal uyumsuz olabilir (Elindeki Hynix'se gelen Micron veya Samsung olabilir). Yine de oldukça düşük bir ihtimal, ben olsam alırdım.
Hm almalimiyim sizce aslinda nerden alirsam alayim bu bi risk degilmi site farketmiyorBiraz zor, tek çeşit yonga kullanmıyor Corsair bu seride. Kit olarak almadığın sürece kesinliği yok maalesef, 2. el alırken ancak sorabilirsin veya siteden alıp denersin. Uyumsuzsa iade edip başkasını alırsın. Aynı marka ve model almanın da zorunluluğu yok.
Tm knk peki farkli bisey sorucagim ben bunu trendyoldan alicam ve trendyolun kampanyasi var 50tl verio cuzdana bende cuzdana 250tl daha ekleyip bu rami almak istiyorum sence cuzdanla ram Alınır mı? yukarida bi arkadas ekran karti ram alinmayabilir demisdiKit almadığın ve belli modeller olmadığı sürece dediğin gibi risk var ancak ben olsam alırım, yüksek ihtimal problemsiz çalışacaktır.
Anladim tesekkurler knk iyi gecelerBilmem, eğer kampanyada elektronik kategorisi yer almıyorsa kuponu kullanamayabilirsin.