Bu Rotring Tikky Orijinal mi Sizce?

Rotring dediğin siyah olur zaten ya, kahverengimsi böyle uf. :D
Benim gönderdiğim orjinal midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para HB Cüzdanda olduğundan mütevellit. Vee HB Premium olduğundan HB zorunlu.

Benim gönderdiğim orjinal midir?

Para HB Cüzdanda olduğundan mütevellit. Vee HB Premium olduğundan HB zorunlu.
o zaman hb satıcısı ile al gitsin 30 liraya bulunmaz nimet resmen bordo olan siyah ila aynı galiba al git yıllara kullanırsın muhtemelen

O orjinal değil diyen yoruma itibar edilmemesi gerekiyor bence çünkü bandrol olması gereken diye bir şey biliyorum.
o satıcının olmasının nedeni nedir? hbnin sattığı ile rengi aynı aslında

O orjinal değil diyen yoruma itibar edilmemesi gerekiyor bence çünkü bandrol olması gereken diye bir şey biliyorum.
Ben olsam şu şekilde yapardım, yorumları güzel olsa dahi HB satıcısından şaşmazdım. Şimdi bordo rengi koyu renk skalasında olduğu için siyahçı bir insanın gözünde sırıtacağını sanmam.

Ben olsam şu şekilde yapardım, yorumları güzel olsa dahi HB satıcısından şaşmazdım. Şimdi bordo rengi koyu renk skalasında olduğu için siyahçı bir insanın gözünde sırıtacağını sanmam.
Ya baktım da böyle koyu bir bordo olsa sorun olmazdı ama böyle cırtlak bir bordo gelmesinden korkuyorum. Uzun zaman kullanmak istediğim için siyah istiyordum ama HB den alabilirim gibi.

o satıcının olmasının nedeni nedir? hbnin sattığı ile rengi aynı aslında
Sizce nasıl
1661431909194.png

Ya baktım da böyle koyu bir bordo olsa sorun olmazdı ama böyle cırtlak bir bordo gelmesinden korkuyorum. Uzun zaman kullanmak istediğim için siyah istiyordum ama HB den alabilirim gibi.

Sizce nasıl
Alıntıyı görüntüle
bordo işte bu bana gelen bordo buydu

Sizce nasıl
Alıntıyı görüntüle
Cırtlak bir bordo geleceğini sanmıyorum, Google'ye bordo rotring yazdığımda bile cırtlak bordo renginde model göremedim hiç. Bence yapıştır geç.

Nasıl güzel mi? Bordo normalde hiç haz ettiğim bir renk değildir nefret ederim. Sırıtıyor mu bu kalemde? Gerçi gözüm kalemden çok kitapta olacak ama olsun sorim.
rotring tikky bordo kullanılır zaten?

en yakışan renktir kendilerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,489
Üyeler
173,983
Son üye
ahmet1317