Neler Yeni

Bu Şarkının Adı Nedir?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Selamlar 2 gündür aklıma takılan bir şarkıyı bulmaya çalışıyorum fakat bir türlü bulamıyorum sebebi şarkının hiç bir sözünü bilmemem öncelikle şarkı İngilizce ve slow ayrıca bir adam ve kadın söylüyor bilen varsa efsane olur (Kusura bakmayın başka bir şey aklımda yok maksimum bu kadar biliyorum)

ßeta

80+ Bronze
İşte bu yüzden Shazm kullanın, 2. olarak da bahsettiğin kriterde çok şarkı var ama aklıma gelen bir şarkı var. Bide bu çıkıyormuş haha tekte

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte bu yüzden Shazm kullanın, 2. olarak da bahsettiğin kriterde çok şarkı var ama aklıma gelen bir şarkı var. Bide bu çıkıyormuş haha tekte

Dostum bu değil yine de teşekkürler şarkıyı bir yerde bulsam shazm kullanacağım fakat şarkının karşıma çıkmayacağı tuttu :(

ßeta

80+ Bronze
Dostum bu değil yine de teşekkürler şarkıyı bir yerde bulsam shazm kullanacağım fakat şarkının karşıma çıkmayacağı tuttu :(
Video youtubedeyse videnun içeriğini aratıp tekrar o videoyu bulmaya çalışın veya instagramda ise hangi tag, lar ile olduğunu hatırlamaya çalışın eğer like attıysanız YT'de like attığın videolar bulunabiliyor İnstagramda varmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bulursan buraya beni etiketleyerek link atarmısın merak ettim hangi şarkıymış doğrusu

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video youtubedeyse videnun içeriğini aratıp tekrar o videoyu bulmaya çalışın veya instagramda ise hangi tag, lar ile olduğunu hatırlamaya çalışın eğer like attıysanız YT'de like attığın videolar bulunabiliyor İnstagramda varmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bulursan buraya beni etiketleyerek link atarmısın merak ettim hangi şarkıymış doğrusu
@Ahmettt

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz

bunun düet versiyonu olabilir mi ?

Top Bottom