Livaković
80+ Silver
bilinmeyen bir satıcıdan almakatansa bir tık düşük alır güvenilir bir satıcıdan almayı tercih ederim diyelimiki bu ürünü aldık iade ürünü yada herhangi bir sıkıntı çıktı sence aracı hepsiburadayken o ürünün kutusunu açtıktan sonra iade direkt alalımmı der yoksa yetkililerimize aktarıyoruz diye hergün aranacaksınız diye yalanmı söylerler bence cevap açık ve net ve kaldiki bu modelin bir alt modeliyle aynı fiyatta satılması başlı başlına garip o üründe bir birşeyler vardır yoksa bu devirde kimse ucuza mal satmaz satandada vardır bir kusuru
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam kesinlikle almayın en son böyle bilinmeyen bir satıcıdan monitör aldığım zaman pazar poşetine monitörü sokmuşlar bana 0 diye kakalamaya kalktılar ben yaka paça zorla aldım paramı aracıda trendyoldu fakat trendyolunda hepsiburadanında kendi uydurdukları iade süreci aynı hepsi satıcısını korur müşterisini daha koruduklarını görmedimbu satıcı güvenilir mi ? şu açıdan hepsi burada güvenilir fakat bi sorun olduğunda muhattap satıcı oluyor ürün sorunlu olunca o yüzden soruyorum