Neler Yeni

bu satıcı güvenilir mi?

Livaković

80+ Silver
bilinmeyen bir satıcıdan almakatansa bir tık düşük alır güvenilir bir satıcıdan almayı tercih ederim diyelimiki bu ürünü aldık iade ürünü yada herhangi bir sıkıntı çıktı sence aracı hepsiburadayken o ürünün kutusunu açtıktan sonra iade direkt alalımmı der yoksa yetkililerimize aktarıyoruz diye hergün aranacaksınız diye yalanmı söylerler bence cevap açık ve net ve kaldiki bu modelin bir alt modeliyle aynı fiyatta satılması başlı başlına garip o üründe bir birşeyler vardır yoksa bu devirde kimse ucuza mal satmaz satandada vardır bir kusuru
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu satıcı güvenilir mi ? şu açıdan hepsi burada güvenilir fakat bi sorun olduğunda muhattap satıcı oluyor ürün sorunlu olunca o yüzden soruyorum
Hayır hocam kesinlikle almayın en son böyle bilinmeyen bir satıcıdan monitör aldığım zaman pazar poşetine monitörü sokmuşlar bana 0 diye kakalamaya kalktılar ben yaka paça zorla aldım paramı aracıda trendyoldu fakat trendyolunda hepsiburadanında kendi uydurdukları iade süreci aynı hepsi satıcısını korur müşterisini daha koruduklarını görmedim

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
bilinmeyen bir satıcıdan almakatansa bir tık düşük alır güvenilir bir satıcıdan almayı tercih ederim diyelimiki bu ürünü aldık iade ürünü yada herhangi bir sıkıntı çıktı sence aracı hepsiburadayken o ürünün kutusunu açtıktan sonra iade direkt alalımmı der yoksa yetkililerimize aktarıyoruz diye hergün aranacaksınız diye yalanmı söylerler bence cevap açık ve net ve kaldiki bu modelin bir alt modeliyle aynı fiyatta satılması başlı başlına garip o üründe bir birşeyler vardır yoksa bu devirde kimse ucuza mal satmaz satandada vardır bir kusuru

Hayır hocam kesinlikle almayın en son böyle bilinmeyen bir satıcıdan monitör aldığım zaman pazar poşetine monitörü sokmuşlar bana 0 diye kakalamaya kalktılar ben yaka paça zorla aldım paramı aracıda trendyoldu fakat trendyolunda hepsiburadanında kendi uydurdukları iade süreci aynı hepsi satıcısını korur müşterisini daha koruduklarını görmedim
telefon fiyatı bu normalde zaten ucuz filan değil aslında. ama satıcıdan dolayı emin değilim samsung kendi sitesinde çok pahalı. incehesap satıyor oda 18 bin tl ye

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali

Bugüne kadar binlerce ürün almışımdır hepsiburada,trendyoldan daha mağdur olmadım hiç diyebilirim satıcıyı falan koruduklarını da görmedim herhangi bir sorunumda yardımcı oluyorlar hemen para iadesi olsun-ürün değişimi olsun hiç satıcıyı korduklarını görmedim

Livaković

80+ Silver
Bugüne kadar binlerce ürün almışımdır hepsiburada,trendyoldan daha mağdur olmadım hiç diyebilirim satıcıyı falan koruduklarını da görmedim herhangi bir sorunumda yardımcı oluyorlar hemen para iadesi olsun-ürün değişimi olsun hiç satıcıyı korduklarını görmedim
hocam ozaman siz hiç adamların gerçek tarafını görmemişsiniz google hepsiburada iade almıyor yazsanız milyonlarca mağdur görebilirsiniz ve şöyle bir durumda var burda kullanıcınında satıcıyı iyi seçmesi gerekiyor aldığınız ürünler kaliteli satıcılardan temmin edildiyse zaten sıkıntı yaşamazsınız ama ismini ilkkez gördüğün bir satıcıdan aracılı firmalarla hepsiburada trendyol gibi firmalarla iş yaparsan servis raporu diye seni süründürürler şayet sana bunu kanıtlamak için 100den fazla buraya bilinmiyen satıcıdan ürün atarım aracılı şekilde bak bakalım sen o ürünün kutusunu açtıktan sonra illallah getirtiyorlar yaşamayan bilmez.

şahin doğan

80+ Platinum
ayrıca 11 alana kadar bu telefonu tercih ederim. 11 fiyatına deymeyecek bir telefon. ekran teknolojisi kötü zaten. + şarj dayanmıyor telefona
11'e şarj dayanmıyor diyorsan S22'de 5 dk ekran süresi alırsın herhalde :d

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
hocam 2. telefon olarak alıyorum. ana telefonum iphone 13 zaten 2. iş için alıyorum.

ayrıca 11 alana kadar bu telefonu tercih ederim. 11 fiyatına deymeyecek bir telefon. ekran teknolojisi kötü zaten. + şarj dayanmıyor telefona
2 yıl 11 kullandım şuan 12 pro kullanıyorum 11 gayet yeterli sarj süresine sahip 12 pro kadar olmasada gayet güzel ekran teknolojisi var söylediklerini neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama bence yanlış bilgi veriyorsun

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
2 yıl 11 kullandım şuan 12 pro kullanıyorum 11 gayet yeterli sarj süresine sahip 12 pro kadar olmasada gayet güzel ekran teknolojisi var söylediklerini neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama bence yanlış bilgi veriyorsun
hocam bende gördüm kısa sürelide olsa kullandım. ben hem amoled hemde oled kullanmış birisi olarak beni rahatsız etti hocam. yakın çevremdede kullanan çok kişi var ama onlarda aynı şekilde

ByNdr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nadir
Ben babama telefon aldım çok uğraştırıyorlar farklı yerlerde canımız yandı. Platformlarda müşteri memnuniyeti odaklılar. Bariz bir problem olmadıkça güvendesiniz. Geçen hafta aldığım telefonu yazılım sorunları yaşadık iade edip yenisini yine platformdan aldık firma farklıydı sorunsuz iade aldı. Satıcının çakallık yapması puantajı açısından uzun vadede satışlarını etkileyeceğinden o riski genelde katakulli yoksa almazlar 😉

Top Bottom