Neler Yeni

BU SATICIDAN SAKIN AMA SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hesap almanın çok bir mantığı yok zaten. Kim olursa olsun tavsiye etmem.

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Online oyun almam zaten pahalı olan oyunları single ise tanıdığım yerden 15 20 TL'ye alıp aylarca oynuyorm hesap giderse geride veriyorlar 😆
Bende satış yapıyorum başka site üzerinden hesap gitse bile yenisini atıyorum. Anlamadığım şey başkaları bu cesareti alıp nasıl şifreyi değiştiriyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

knkm normal kendi hesabına prime alsaydın keşke
Öyle yapıcam artık :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Forumda aklı başında kimse online oyun hesabı almaz zaten sizinde uzatmanıza gerek yok hesap alıp dolandırılmayan kimse yok
Ben random hesap aldım 5 TL'ye eğlencesine ne çıkacak diye valorantta,oni bıçaklı gold 3 full + full hesap geldi kullanıyorum aewjkahfgsedrflkjdgh :kekw:

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Ben random hesap aldım 5 TL'ye eğlencesine ne çıkacak diye valorantta,oni bıçaklı gold 3 full + full hesap geldi kullanıyorum aewjkahfgsedrflkjdgh :kekw:
Buraya yazıyorum 3-4 gün sonra hesabın şifresi değişçek veya diğer kullanıcılar hesabı banlatacak. Böyle bir şey olursa beni hatırlarsın

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Buraya yazıyorum 3-4 gün sonra hesabın şifresi değişçek veya diğer kullanıcılar hesabı banlatacak. Böyle bir şey olursa beni hatırlarsın
1 Hafta oldu alalı, 5 TL'ye 1 ekmek anca alıyorsun zaten neyin edebiyatını yapıyoruz ?

Ravinya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Çelik
Beyler biişi sorcam pull-back yapan birisini şikayet etsem davadan bir sonuç çıkarmı

Top Bottom