Megan
80+ Silver
3 kez sattım hiçbir sorun olmadıForumda aklı başında kimse online oyun hesabı almaz zaten sizinde uzatmanıza gerek yok hesap alıp dolandırılmayan kimse yok
3 kez sattım hiçbir sorun olmadıForumda aklı başında kimse online oyun hesabı almaz zaten sizinde uzatmanıza gerek yok hesap alıp dolandırılmayan kimse yok
knkm normal kendi hesabına prime alsaydın keşke
Bende satış yapıyorum başka site üzerinden hesap gitse bile yenisini atıyorum. Anlamadığım şey başkaları bu cesareti alıp nasıl şifreyi değiştiriyorlarOnline oyun almam zaten pahalı olan oyunları single ise tanıdığım yerden 15 20 TL'ye alıp aylarca oynuyorm hesap giderse geride veriyorlar
Öyle yapıcam artıkknkm normal kendi hesabına prime alsaydın keşke
Ben random hesap aldım 5 TL'ye eğlencesine ne çıkacak diye valorantta,oni bıçaklı gold 3 full + full hesap geldi kullanıyorum aewjkahfgsedrflkjdghForumda aklı başında kimse online oyun hesabı almaz zaten sizinde uzatmanıza gerek yok hesap alıp dolandırılmayan kimse yok
Buraya yazıyorum 3-4 gün sonra hesabın şifresi değişçek veya diğer kullanıcılar hesabı banlatacak. Böyle bir şey olursa beni hatırlarsınBen random hesap aldım 5 TL'ye eğlencesine ne çıkacak diye valorantta,oni bıçaklı gold 3 full + full hesap geldi kullanıyorum aewjkahfgsedrflkjdgh
1 Hafta oldu alalı, 5 TL'ye 1 ekmek anca alıyorsun zaten neyin edebiyatını yapıyoruz ?Buraya yazıyorum 3-4 gün sonra hesabın şifresi değişçek veya diğer kullanıcılar hesabı banlatacak. Böyle bir şey olursa beni hatırlarsın