kaç para ?Cevaplarınızı bekliyorum.
ne odaklı sistem ekran kartını mı kullanıcaksın yoksa işlemcimi genede pahalı geldi biraz13.370,43
Fotoğraflarda fiyatı gözüküyor.kaç para ?
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? 12100F çoğu iş için yeterli olacaktır, dolayısıyla ekran kartını 6600 xt yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Nihayetinde 6600 ile 6600 XT arasında epey fark var.İşlemci denebilir
Genellikle oyun oynayacağımFotoğraflarda fiyatı gözüküyor.
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? 12100F çoğu iş için yeterli olacaktır, dolayısıyla ekran kartını 6600 xt yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Nihayetinde 6600 ile 6600 XT arasında epey fark var.
13.5k'yı geçemem be hocamFotoğraflarda fiyatı gözüküyor.
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? 12100F çoğu iş için yeterli olacaktır, dolayısıyla ekran kartını 6600 xt yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Nihayetinde 6600 ile 6600 XT arasında epey fark var.
Oyun oynayacaksanız 12100F + 6600 XT kombinasyonu daha yüksek performans verecektir, darboğaz olacağını sanmıyorum ancak haklısınız 13.671₺ oluyor ve bütçenizi aşıyor.Genellikle oyun oynayacağım
gayet iyi hocam bundan iyisini bulamazsınız bu fiyataCevaplarınızı bekliyorum.
Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bellekleri 3200MHz TUF Alliance modeline düşürüp oradan kazandığınız 96tl'ye 18tl ekleyerek Kingston NV2 M.2 SSD almanızı öneririm. Kingston'da da DRAM bulunmuyor ancak HMB ve çip kalitesi olarak Hikvision'dan çok daha iyi. Tabii ki 114tl daha bütçeniz varsa bellekleri 3600MHz olarak bırakabilirsiniz.Peki bu şekilde önerir misiniz?
tavsiye ettiğiniz gibiUzun ömürlü olmasını istiyorsanız bellekleri 3200MHz TUF Alliance modeline düşürüp oradan kazandığınız 96tl'ye 18tl ekleyerek Kingston NV2 M.2 SSD almanızı öneririm. Kingston'da da DRAM bulunmuyor ancak HMB ve çip kalitesi olarak Hikvision'dan çok daha iyi. Tabii ki 114tl daha bütçeniz varsa bellekleri 3600MHz olarak bırakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ve ekran kartı konusunda çok daha iyi. Onun haricinde her şeyden kısılmış gibi gözüküyor ama görmüşken ileteyim dedim. Yine de belirteyim Rampage hiç tavsiye edilen bir PSU değil, alsanız da bir süre sonra değiştirmelisiniz.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.tavsiye ettiğiniz gibiAlıntıyı görüntüle