Neler Yeni

Bu sene yazılılar geçerli sayılır mı?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İyi günler forum kullanıcıları ben kendim üniversite öğrencisi olmama rağmen lise ve daha altında olan arkadaşların durumu aklıma geldi. Kardeşim de 10.sınıf öğrencisi ilk aklıma gelen şu oldu bu çocuklar uzaktan ve bir nebze yetersiz bir eğitim görüyorlar, fakat buna rağmen yüz yüze sınavlara girip online gördükleri derslerde öğrendikleri bilgileri bu sınavlarda kullanmaları istenecek. Kardeşimin imkanı vardı derslere katıldı bilgisayarı vardı katıldı fakat unutmayalım ki çok büyük bir oranın Türkiye geneli için konuşuyorum internete ulaşımı yok haliyle eğitime ulaşımı yok. Bu çocuklar hiç bilmediği konulardan sınav olacak ve buna göre not alacaklar adalet bunun neresinde? Yani bakanlıktan ricam bu dönem için sınavların iptal edilmesi kardeşimin sınavları Kasım 2'de başlıyor geçen sene 9 eylüle okullar açılmasına rağmen 7 Kasım'da başlayan sınavları bu sene online ve üstüne 21 Eylülde başlamasına rağmen 2 Kasımda başlıyor sınavlar. Yani akıl mantık bunun neresinde bu nasıl bir eğitim anlayışı, aynı zamanda sizin de görüşlerinizi çok merak ettim bildirirseniz çok sevinirim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İyi günler forum kullanıcıları ben kendim üniversite öğrencisi olmama rağmen lise ve daha altında olan arkadaşların durumu aklıma geldi. Kardeşim de 10.sınıf öğrencisi ilk aklıma gelen şu oldu bu çocuklar uzaktan ve bir nebze yetersiz bir eğitim görüyorlar, fakat buna rağmen yüz yüze sınavlara girip online gördükleri derslerde öğrendikleri bilgileri bu sınavlarda kullanmaları istenecek. Kardeşimin imkanı vardı derslere katıldı bilgisayarı vardı katıldı fakat unutmayalım ki çok büyük bir oranın Türkiye geneli için konuşuyorum internete ulaşımı yok haliyle eğitime ulaşımı yok. Bu çocuklar hiç bilmediği konulardan sınav olacak ve buna göre not alacaklar adalet bunun neresinde? Yani bakanlıktan ricam bu dönem için sınavların iptal edilmesi kardeşimin sınavları Kasım 2'de başlıyor geçen sene 9 eylüle okullar açılmasına rağmen 7 Kasım'da başlayan sınavları bu sene online ve üstüne 21 Eylülde başlamasına rağmen 2 Kasımda başlıyor sınavlar. Yani akıl mantık bunun neresinde bu nasıl bir eğitim anlayışı, aynı zamanda sizin de görüşlerinizi çok merak ettim bildirirseniz çok sevinirim.
Dersler evden (İnternete ulaşamayanlar bile var)
Sınav olunca Kırmızı Halı İle Karşılarlar Resmen

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Sen bunu şöyle düşün. Doğuda hiç interneti bazılarının elektriği göremediği yerler var. 12. Sınıf öğrencisiyim ve bu kişilerle aynı sınava gireceğim. Sence bu mantıklı mı? Üstelik geçen sene hiç işlenmeyen konular sınavdan çıkarılacak denmesine rağmen çıkarılmadı.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
saçma sapan bir eğitim anlayışı bence yaz bir köşeye çoğu öğrenci ben dahil kalıcak

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen bunu şöyle düşün. Doğuda hiç interneti bazılarının elektriği göremediği yerler var. 12. Sınıf öğrencisiyim ve bu kişilerle aynı sınava gireceğim. Sence bu mantıklı mı? Üstelik geçen sene hiç işlenmeyen konular sınavdan çıkarılacak denmesine rağmen çıkarılmadı.
Dediğim de bu yani yazılılar işin basit kısmı peki ya üniversite sınavları ne olacak lise sınavları ne olacak Sivasta elektirik olmayan köy var bırakın interneti.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Evet geçerli sayılacak büyük ihtimalle.
Bizim öğretmenler sınavlar için 1 ayınız kaldı deyip duruyor, yapmakta kararlılar.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçma sapan bir eğitim anlayışı bence yaz bir köşeye çoğu öğrenci ben dahil kalıcak
%30 sınıfta kalır bana kalırsa yine ünlü birileri bir # falan açarsa anca düzelir bu durum malum ülkede adalet sosyal medyadan sağlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet geçerli sayılacak büyük ihtimalle.
Bizim öğretmenler sınavlar için 1 ayınız kaldı deyip duruyor, yapmakta kararlılar.
Kardeşime de aynısını diyorlar fakat hiç kimse kuyuda köşede imkanı olmayan insanları düşünmüyor.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Dediğim de bu yani yazılılar işin basit kısmı peki ya üniversite sınavları ne olacak lise sınavları ne olacak Sivasta elektirik olmayan köy var bırakın interneti.
Hocam bundan kaçış yok olacak zaten. Bizim okul sağolsun bu konuda her türlü desteği vermeye çalışıyorlar. Hafta da 2 gün kursumuz 2 gün okulumuz 1 günde deneme sınavımız oluyor. Ben kötü bir puan alacağımı düşünmüyorum ama genel olarak üni puanları en az 30-40 puan düşebilir.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Türkiyedeki öğrencilerin yazılı ortalaması düşük olursa bu bir yerde uzaktan eğitimin başarısız olduğunu göstermez mi ? Kendi topuklarına sıkacaklar.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri