Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,189
- İsim
- Muammer Beytekin
İyi günler forum kullanıcıları ben kendim üniversite öğrencisi olmama rağmen lise ve daha altında olan arkadaşların durumu aklıma geldi. Kardeşim de 10.sınıf öğrencisi ilk aklıma gelen şu oldu bu çocuklar uzaktan ve bir nebze yetersiz bir eğitim görüyorlar, fakat buna rağmen yüz yüze sınavlara girip online gördükleri derslerde öğrendikleri bilgileri bu sınavlarda kullanmaları istenecek. Kardeşimin imkanı vardı derslere katıldı bilgisayarı vardı katıldı fakat unutmayalım ki çok büyük bir oranın Türkiye geneli için konuşuyorum internete ulaşımı yok haliyle eğitime ulaşımı yok. Bu çocuklar hiç bilmediği konulardan sınav olacak ve buna göre not alacaklar adalet bunun neresinde? Yani bakanlıktan ricam bu dönem için sınavların iptal edilmesi kardeşimin sınavları Kasım 2'de başlıyor geçen sene 9 eylüle okullar açılmasına rağmen 7 Kasım'da başlayan sınavları bu sene online ve üstüne 21 Eylülde başlamasına rağmen 2 Kasımda başlıyor sınavlar. Yani akıl mantık bunun neresinde bu nasıl bir eğitim anlayışı, aynı zamanda sizin de görüşlerinizi çok merak ettim bildirirseniz çok sevinirim.