Neler Yeni

Bu sene yazılılar geçerli sayılır mı?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Hocam bundan kaçış yok olacak zaten. Bizim okul sağolsun bu konuda her türlü desteği vermeye çalışıyorlar. Hafta da 2 gün kursumuz 2 gün okulumuz 1 günde deneme sınavımız oluyor. Ben kötü bir puan alacağımı düşünmüyorum ama genel olarak üni puanları en az 30-40 puan düşebilir.
bizimki de 12 lerle üst üste getirmiş bekliyoruz hocayı boş boş

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İyi günler forum kullanıcıları ben kendim üniversite öğrencisi olmama rağmen lise ve daha altında olan arkadaşların durumu aklıma geldi. Kardeşim de 10.sınıf öğrencisi ilk aklıma gelen şu oldu bu çocuklar uzaktan ve bir nebze yetersiz bir eğitim görüyorlar, fakat buna rağmen yüz yüze sınavlara girip online gördükleri derslerde öğrendikleri bilgileri bu sınavlarda kullanmaları istenecek. Kardeşimin imkanı vardı derslere katıldı bilgisayarı vardı katıldı fakat unutmayalım ki çok büyük bir oranın Türkiye geneli için konuşuyorum internete ulaşımı yok haliyle eğitime ulaşımı yok. Bu çocuklar hiç bilmediği konulardan sınav olacak ve buna göre not alacaklar adalet bunun neresinde? Yani bakanlıktan ricam bu dönem için sınavların iptal edilmesi kardeşimin sınavları Kasım 2'de başlıyor geçen sene 9 eylüle okullar açılmasına rağmen 7 Kasım'da başlayan sınavları bu sene online ve üstüne 21 Eylülde başlamasına rağmen 2 Kasımda başlıyor sınavlar. Yani akıl mantık bunun neresinde bu nasıl bir eğitim anlayışı, aynı zamanda sizin de görüşlerinizi çok merak ettim bildirirseniz çok sevinirim.
işte malesef bazı kişilerin dinlemiceklerini girmeyeceklerini biliyorlar o yüzden sınav yapacaz dediler onlardan dolayı eğer herkes sınav olmasa bile girseydibu derslere sınav olmazdı belki sırf bu dinlememyi ortadan kaldırmak amaç
bence ders dinlememeize ders içine göre değerlendirme yapılmalıdır bazı yalancı insanlar internetim yok diyor ama var girmiyor bunu derken csgo oynuyo

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
EBA İnterneti verip dersleri ZOOM'dan işleten bir ülkedeyiz, çoğu kişinin 20GB EBA interneti falan var ama ZOOM üzerinden olduğu için o interneti kullanamıyorlar.
Sanal ders işleyip yüz yüze sınav yapacağız diyen var, her şeyi bekliyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Böyle millete böyle bakan kusura bakmayın onları seçen bizim millet
Devlet teşkilatından haberin yok galiba? Seçilen kişi cumhurbaşkanı , bakanlar değil! Siyaset yapmak haddime değil fakat yanlış bilgi veriyorsunuz hocam!

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Böyle millete böyle bakan kusura bakmayın onları seçen bizim millet
Doğru diyorsun aslında bizim gibi halkın hakkından böyle bakan gelir dinsizin hakkından imansız gelir mantığı.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Devlet teşkilatından haberin yok galiba? Seçilen kişi cumhurbaşkanı , bakanlar değil! Siyaset yapmak haddime değil fakat yanlış bilgi veriyorsunuz hocam!
Bakanları Cumhurbaşkanı seçtiği için aynı hesaba dönüyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sınav olunacak hatta ben Kasımda olacağım. Naaletler olsun. :D

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bakanları Cumhurbaşkanı seçtiği için aynı hesaba dönüyor.
Hocam dolaylıda doğru olsa verdiği bilgi yanlış. Hiç bilmeyen bir insan gelse bakanları biz seçiyoruz zanneder.

Top Bottom