Ses fanın sallanmasıyla oluşan sürtünme sesine benziyor coil whine böyle değil.Arkadaşlar aşağıda paylaştığım ses coil whine mı? Eğer öyleyse çok önemsemeyeceğim yapacak bir şey yok ama başka bir parçadan geliyorsa çözmek lazım.
Ne yapmam lazım sizce?Ses fanın sallanmasıyla oluşan sürtünme sesine benziyor coil whine böyle değil.
Yani sürekli bir ses yok ara ara yapıyor. Yeni aldım pcyide geldiginden beri var bu ses. Ben cw sanmistim sorun etmemistim aklima takildi simdi.Cw değil kesinlikle.
Fanın pervaneleri yamulmus olma ihtimali var mı biraz ? Sürtüyor çok belli
Teşekkürler. Fan durdurmayı bir uygulama üzerinden mi yapacağım? Kasa Cooler Master Masterbox TD500Coil Whine değil bu dostum, fan ile ilgili sanırsam. Sıra sıra sistemdeki fanları durdurup sesin hangisinden geldiğini anlayabilirsin.
Elinle fanın ortasından bastırıp durdurablirsin. Çok uzun süre durdurmadığın sürece sorun yaşamazsın zararlı bir yöntem değil.Teşekkürler. Fan durdurmayı bir uygulama üzerinden mi yapacağım? Kasa Cooler Master Masterbox TD500
Tamamdır teşekkür ederim.Elinle fanın ortasından bastırıp durdurablirsin. Çok uzun süre durdurmadığın sürece sorun yaşamazsın zararlı bir yöntem değil.
Rica ederim, sorun çözülürse konuyu çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.Tamamdır teşekkür ederim.