Bu şeyden nasıl kurtulabilirim

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Şimdi benden hiç bekmiceniz belkide bekliceniz bişey soyluyecem ben tam bir serseriyim Alkol bağımlısı değilim ama içiyorum pavyona gidiyorum geceleri sarhoş geziyorum bunlar yalnızken sorun yoktu ama artık kardeşlerimle yaşıyorum onlara zarar vermekten korkuyorum tedavi nasıl olacam hastaneye gidecem kararlastirdim onuda sizede danışayım dedim

15 yaşındaki berke :

Şimdi benden hiç bekmiceniz belkide bekliceniz bişey soyluyecem ben tam bir serseriyim Alkol bağımlısı değilim ama içiyorum pavyona gidiyorum geceleri sarhoş geziyorum bunlar yalnızken sorun yoktu ama artık kardeşlerimle yaşıyorum onlara zarar vermekten korkuyorum tedavi nasıl olacam hastaneye gidecem kararlastirdim onuda sizede danışayım dedim
Doktora git Amatem de tedavi ol derse belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu bilmediğine göre sağlam içicisin sen bro devam.

yaş ?

No karı kız... Yes yalan dolan.. Yeni konu başlıklarımız kullanıma açılmıştır hayırlı olsun..

Geri