Bu Sıralamayla Ne Okunur?

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,968
geçen sene 1m ile mezuna bırakıp buraya geldim (bu sene kaydırma yapmadım) ne okuyabilirim bu puanla İstanbulda yaşıyom evimdende uzaklaşmak istemiyom çok 2 yıllık bilgisayar programcılığı falan okusam yandan açıktan ybs bitirebilirmiyim eskiden 2. üniversite kayıtları diye bir şey vardı ama hala varmı bilmiyorum nişantaşı harici bir yerde ybsde gelmiyor napmalıyım sizce
WhatsApp Görsel 2025-07-26 saat 17.26.12_5c1fc996.webp

Açıköğretim bilgisayar Programcılığı yaz gir sonra bitince dgs ile ybs ye gir açıköğretim ben de öyle yapacam

geçen sene 1m ile mezuna bırakıp buraya geldim (bu sene kaydırma yapmadım) ne okuyabilirim bu puanla İstanbulda yaşıyom evimdende uzaklaşmak istemiyom çok 2 yıllık bilgisayar programcılığı falan okusam yandan açıktan ybs bitirebilirmiyim eskiden 2. üniversite kayıtları diye bir şey vardı ama hala varmı bilmiyorum nişantaşı harici bir yerde ybsde gelmiyor napmalıyım sizce
Alıntıyı görüntüle
Gelecekte üniversiteden meslek edinme gibi bir planın varsa okuma. Öyle bir planın yoksa zaten okuma. Her şekilde okuma yani. Boşuna yıllarını heba etme, para kazanabileceğin başka alanlara yönel.

Terorist bile olamazsın berbat üni okuyacağına direk okuma

hiçbir şey okuyamazsin sanayide iş bulmaya bak
Daha kotu puanlarla okuyor insanlar tamam iyi degil ama o kadarda kotude degil sanki puanim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelecekte üniversiteden meslek edinme gibi bir planın varsa okuma. Öyle bir planın yoksa zaten okuma. Her şekilde okuma yani. Boşuna yıllarını heba etme, para kazanabileceğin başka alanlara yönel.
Meslek edinecegim yaslari gectim maalesef

Terorist bile olamazsın berbat üni okuyacağına direk okuma
Bayat esprilerini facebook gruplarina sat.

Hocam o zaman en mantıklısı aileden bir gelir yoksa bir sene daha oturup sağlam çalışmak. Bu sonuçlarla tercih yapmak boşa seneleri heba etmek olur.

Daha kotu puanlarla okuyor insanlar tamam iyi degil ama o kadarda kotude degil sanki puanim

Bayat esprilerini facebook gruplarina sat.
O kadar da kötü maalesef. Okumak istediğin ve puanının yettiği spesifik bir bölüm varsa oku ama bir yer okuyum kafasındaysan bence o daha kötü puanlarla okuyan insanların düştüğü hataya düşme derim.

Hocam o zaman en mantıklısı aileden bir gelir yoksa bir sene daha oturup sağlam çalışmak. Bu sonuçlarla tercih yapmak boşa seneleri heba etmek olur.
Calisan bir yapim yok yine mezuna kalsam yine calismayacagim

Calisan bir yapim yok yine mezuna kalsam yine calismayacagim
O zaman üniversite ile ulaşabileceğiniz bir meslek beklemeyin hocam. Bir yerde çalışmaya bakın. Şimdi tercih yapıp giderseniz ailenize yük olacak üstüne bir de boşu boşuna senelerinizi heba etmiş olacaksınız. Gidip bir yerde çalışmaya başlamak daha mantıklı.

Maksimum felsefe falan okuyup formasyon alıp öğretmen olursun ataması falan yok zaten özelde düşük ücretlere çalışırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri