Neler Yeni

Bu Sistem 2k Oynatırmı

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
attıklarından daha iyi sanırım
birde kalan para ile sıvı soğutucu al derim 240mm
Zamanında çok 5600x li bu sistemi 13k civarına görmüştüm ama malesef tek fanlı istemiyorum hem görünüş hemde soğutma seviyeleri için

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
bende sanmıyorum zatende şahsen 650w daha iyi olucanı düşünuyorum oc felan yada kasa ya ilerde sıvı soğutma düşünür ondan dedim 650w rahat rahat yetmesi açısından söyledim

Evet öyle yapması daha güzel olur fakat bu sefer de fiyatlar daha pahalı oluyor, gaming.gen.tr arttırmaya izin vermiyor. Diğer yerlere baktığımızda da aynı sistemler üzerinde fazla fark çıkabiliyor bazı sistemlerde.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bunda da phoenix bulunuyor. Kendisinin tercihi, 2k fark verip 3 fanlı TUF alabilir ya da bunu alabilir. (y)
Yani ben olsam 2 fan'a 2k para vermek yerine güzel kasa ve güzel bir sıvı soğutucu alırım
2k paraya her şey yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında çok 5600x li bu sistemi 13k civarına görmüştüm ama malesef tek fanlı istemiyorum hem görünüş hemde soğutma seviyeleri için
Yani ben olsam 2 fan'a 2k para vermek yerine güzel kasa ve güzel bir sıvı soğutucu alırım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Evet öyle yapması daha güzel olur fakat bu sefer de fiyatlar daha pahalı oluyor, gaming.gen.tr arttırmaya izin vermiyor. Diğer yerlere baktığımızda da aynı sistemler üzerinde fazla fark çıkabiliyor bazı sistemlerde.
o zaman kalsın boşu boşuna fazladan para vermesin

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut

Bu arada yeni farkettim kendi attığım sistemin ekran kartıda tek fanlıymış 😀

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Kimse dememiski o kart tek fanli mangal mi yapcaksin diye cift fansiz 3060 alma mangal yaparsin

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bu arada yeni farkettim kendi attığım sistemin ekran kartıda tek fanlıymış 😀
bu yüzden attığım sistemi öneriyorum yakında stoklar bitince onunda fiyatı artıcak bilginize bu sistem dolar 8.12 iken çıktı

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

İyi bir kasa sana daha iyi hava sirkülasyonu sağlayabilir ve 5 derece gibi sıcaklık farkı ortaya koyabilir ama bazı sıcaklıkları düzeltmez. Ayriyeten sıvı soğutmanın işlemci üzerinde bir etkisi var.

Kimse dememiski o kart tek fanli mangal mi yapcaksin diye cift fansiz 3060 alma mangal yaparsin

Ben dedim...

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Ben en iyisi daha bekliyim cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar 2k bütün oyunlarda 60+ fps veren bir sistem istiyorum piyasanın durumuna göre belki bu yeni çıkan kartları biraz daha indirir fiyatları

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ben en iyisi daha bekliyim cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar 2k bütün oyunlarda 60+ fps veren bir sistem istiyorum piyasanın durumuna göre belki bu yeni çıkan kartlar biraz daha indirir fiyatları

LHR olarak çıkacağından daha uyguna çıkacak. Mininge uygun kartlar olmayacak, tabii çinliler yine biosunu kırmazsa.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
3060 şuan için 2 k kartı 1-2 yıl sonra 1080p kartı olacak

Top Bottom