Orasında haklısınız hocam da bütçe o kadar elvermiyor =)MIRANA-9700X / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
MIRANA-9700X Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
şu şekilde daha ucuza denk gelmiyor mu sanki, bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bence bu sisteme 2k bi monitör şart gibi, ekipmanlar baya düşük kalıyor kasanın yanında, masa sandalye bence çok önemli değil ama ekipmanlara daha onem verilmeli sanki
Totali 94k hocam-bu haliyle 3-4 aya almayı düşünüyorum şuanda 70k var hocam aşırı zam gelmezse 3-4 aya düşünüyorum hocamBunların totalı ne kadar oluyor?Ek olarak taksitle mi alınacak
doğrudur aga belki gözünden kaçmıştır diye attım 94 deyince çok geldi deHocam ben anakart ssd ve ramları ileriye düşünüp anakartı x670 rami 32gb ve 2tb ss almayı düşünüyorum. Bu sitelerde hep özelleştirme yaptığımda fiyatı uçuyor yine denedim kaç defa =)
Hazırlarda özelleştirme yapmadan güzel sistem genelde yok ya . Ya rami ya anakartı ya da ssd kötü oluyor hazır sistemlerde dikkatimi çeken.
Çok erken konu açmışsınız 3-4 ay sonra hepsini toplu şekilde alırsınız diye düşünyorum.Alırken konu açınOrasında haklısınız hocam da bütçe o kadar elvermiyor =)
Onu 1-2 sene sonra düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Totali 94k hocam-bu haliyle 3-4 aya almayı düşünüyorum şuanda 70k var hocam aşırı zam gelmezse 3-4 aya düşünüyorum hocam
Haklısınız sabırsızlandım hocam sadece şimdiden bakıyorum parçalara o yüzden açtım.Çok erken konu açmışsınız 3-4 ay sonra hepsini toplu şekilde alırsınız diye düşünyorum.Alırken konu açın
Pahalı bu arada.Haklısınız sabırsızlandım hocam sadece şimdiden bakıyorum parçalara o yüzden açtım.
Haklısınız hocam öyle , özelleştirince ram ssd ve anakartı toplam pahalı oluyor ama . Yeterli olucak kadarıyla 55-60k ya alınabilir da ben ileriyi düşünüp anakartı ve ramleri yüksek düşünüyorum hocamPahalı bu arada.
Super V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
örnek.