peki dostum ne önere bilirsin35000 tl ye ddr4 alınmaz ayrıca Gamegaraj'da önermem
zahmet olmasa nvidia önersen ;/https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...oc-16gb-gigabyte-a620m-h-16gb-ddr5-512gb-ssd/ bunu veya sinerj vok gaming v9 öneririm
rx 7800xt daha iyi performans verir oyunlarda hocam gerek yok boş yere 5k vermeye5 k daha ayarlasan 4070 superli bir sistem yaparsın.
sonucta 5 daha bulup uzun süre yüksek performans almak var
dostum bende öyle düşün müstum amadogru sistemi bulamıyorum5 k daha ayarlasan 4070 superli bir sistem yaparsın.
sonucta 5 daha bulup uzun süre yüksek performans almak var
sürüm güncelemesi olmuyor diyolar oyuzden amd sıkıntılı dedilerrx 7800xt daha iyi performans verir oyunlarda hocam gerek yok boş yere 5k vermeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 4 gb daha fazla vramı var
hocam fpsler eşit gibi ama teknoloji konusunda nvidia tek atar. ha sana bana belki önemli değil ama amd kartı kullanmak istemeyen çok insan var.rx 7800xt daha iyi performans verir oyunlarda hocam gerek yok boş yere 5k vermeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 4 gb daha fazla vramı var
Amd driver hatalarını neredeyse sıfıra indirdi ayrıca teknoloji olarakta nvidia ya gayet yaklaştı fsr 3 ile birlikte.Eğer yayın veya render ile işiniz yok ise nvidia için fazladan 10k vermek manasız kalıyor şuanda.hocam fpsler eşit gibi ama teknoloji konusunda nvidia tek atar. ha sana bana belki önemli değil ama amd kartı kullanmak istemeyen çok insan var.