Ram cl 38.5070 32 ram
Alıntıyı görüntüle
çok istedim düşürmek fakat 5070 ram olunca 60 aşağı bulamadım 1 kaç hafta sonra belki bu fiyata bile alamamRam cl 38.
Sistem pahalı bence. Şu na sunni fiyat yükselmesi var. Yakın gelecekte yapmaları lazımdı ama her zamanki gibi zammı erken yaptılar.
20 bin tl ram,..... Kazıklı Voyvoda dirilmiş gibi. Kendini onun rekarnasyonu zanneden satıcılar var.
sizin düşünceniz nedir iptal edeyim miAlıntıyı görüntülegeçen ay 70k ya almıştım
Saat 9 gibi sizin için bakayım hocam işteyimsizin düşünceniz nedir iptal edeyim mi
Seninkide çok ucuz değil 1 ayki önceki piyasaya göre bir tık fazla gibi geldiAlıntıyı görüntülegeçen ay 70k ya almıştım
Ucuz değil zaten pahalı da değil normal fiyatına aldımSeninkide çok ucuz değil 1 ayki önceki piyasaya göre bir tık fazla gibi geldi
5070 32 ram
Alıntıyı görüntüle
Bence de alınacaksa cuma alınmalı bende cuma alsam 5 bin lira ucuza alırdımDün akşamki sistemi alsaydın ya.Ekran kartını RX 9070 XT ister misin?Rtx 5070 Ti ile Rtx 4070 Super ekran kartları arasında bir güç performansı var ve 16GB Vram'e sahip.
Geçen Cuma bir şey çıkmadı bu Cuma'da bir şey çıkmaz.Bence de alınacaksa cuma alınmalı bende cuma alsam 5 bin lira ucuza alırdım