Bu sistem alınır mı? 2. El nelere dikkat etmeliyim

Yerinde olsam 9070 yada 7900xtx fln alırım hem 3-4 daha ucuz hemde aynı mimari işlemci ile valo cs gibi fps oyunlarında daha stabil yüksek fps alırsınız
Valo işlemci oyunu cs de yarı yarıya oldu artık 30-40 oynuyo hem fazla ondan yükseğe kaçmıyorum

Kasanın içinde psu da c4 ama
o psu c4 değil ama al

Valo işlemci oyunu cs de yarı yarıya oldu artık 30-40 oynuyo hem fazla ondan yükseğe kaçmıyorum
Valla 3070 ten 7800xt geçtim sonrada 7900xtx aldım yani amd yargım vardı ama adamlar sistemi oturmuşlar çok temiz çalışıyor artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o psu c4 değil ama al

O psu şu grupta adam akıllı kişilere sor herkes c4 olduğunu söyle firsbiy gamepower gamebosster bu gibi markalar c4 üretiyor 60k sistem toplayacaksın psu dan kısınca bi abi elektriki kesintisinde 60k çöp olur

o psu c4 değil ama al

Bu psu da kötü yabancı forumlarda konusu çok geçti ama Türkiye’de çok satılmadığı için pek olay olmadı

Valla 3070 ten 7800xt geçtim sonrada 7900xtx aldım yani amd yargım vardı ama adamlar sistemi oturmuşlar çok temiz çalışıyor artık

O psu şu grupta adam akıllı kişilere sor herkes c4 olduğunu söyle firsbiy gamepower gamebosster bu gibi markalar c4 üretiyor 60k sistem toplayacaksın psu dan kısınca bi abi elektriki kesintisinde 60k çöp olur

Bu psu da kötü yabancı forumlarda konusu çok geçti ama Türkiye’de çok satılmadığı için pek olay olmadı
Kanka 5070 1080p benim için yeterli olur ya 30-40 fps farkını 9800x3d kapatıyor zaten valorantta 700 fps sabit veriyor çok rahat 9800x3d overclock yok bi de

gayet kaliteli psu lar var bulunur fiyat 500 600 artar çok önemli değil o sisteme 60k verilmez 7 8 ay garantisi kalmış kullanılmış ürünler benim kullandığım parçalara bak bi de aynı fiyata asusun beyaz b650e anakartı alınıyor msi 360 lık beyaz soğutma alınıyor 7500f için gerek olmayabilir ama yarın bir gün işlemcisini 7800x3d yaptığında hiç uğraşmaz takar geçer hee illa 240 lık olsun dersenizde fiyat tam 60k olur o sistemle aynı fiyata 24 ay asus parçalar için 36 ay garantisi olmuş olur ve ilk kullanıcı olur

7500f aşırı tutulan ve amd sen beklenmedik bir işlemci oldu çünkü aynı seride 7600 ve 7600x le eşit 8400f ten daha iyi dir yüksek ihtimalle

Yok 5 k hacı ekran kartı 2. Elde 40k nasıl 30 olacak
Ekran kartı 40k mi yok öyle bir fiyat 2. El de 10k anca

Geri