lyiafpsz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 231
- İsim
- Mehmet
Bilgisayardan anlamadigini bu kadar belli ediyorsun işte 200hz excalibur alacağına 165hz Asus al yani bunu bilmiyicek kadar cahil olamazsın birde geliyorsun küfürle konuşuyorsunknk bütçen kısıtlıysa mecbursundur anlatamıyomuyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk çünkü beni sinirlendircek şekilde yazıyosun almayın psu köyü sebep bile vermiyon marka kötüyse tamam .
msi baya iyi marka dimi ama bazı yerlerde örnek ekran kartı alıcaksın asusla msi nerdeyse aynı fiyata sattığı düşük performaslı ekran kartı var ve msi ile msi o dönem iyi yapmamış olmasına rahmen ooo bu msi diyip alanlar olup sonradan pişman olup isyan eden oldu yani bu marka net iyidirdiye bişe hiçbir zaman yok performans ve bütçeye göre bakmak zorundasın,eğer bütçen kısıtlı mecburen bakıcaksın ve elinden en iyisi ne geliyosa onu alıcaksın benim önerdiğim kasaya bağlı psu beni diyelimki 1 2 yl götürdü yeterde artar bile çünkü ben bunu bilerek aldım para biriktirmeye devam edicem çünkü sonrasında yani eğer ki büyçe derdiniz yoksa beni anlamanız zor knk(kendi şahsi fikrim sondaki cümlemleler)
msi ile msi şu cümlede ile yerine , koycaktım pardon yanlış yazmışım
Böyle yapacaksan niye konu açıyorsun ki