Neler Yeni

Bu sistem alınır mı??detayları yazdım

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
knk sen öner psu bakalım neyin var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu öner yani

Bu olabilir mesela. Birkaç gün önce sistem aldım. Hazır sistem almayıp tek tek toplasaydım bunu almayı planlıyordum. High Power güvenilir bir markadır.

650w da var ama garip bir şekilde 750w ile aynı fiyatta :D

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha
Bu olabilir mesela. Birkaç gün önce sistem aldım. Hazır sistem almayıp tek tek toplasaydım bunu almayı planlıyordum. High Power güvenilir bir markadır.

650w da var ama garip bir şekilde 750w ile aynı fiyatta :D

knk dediğin psu ya baktım genel olarak satın alınmayan ve avrupa gibi yerlerde nerdeyse hiç satmayan bir psu bunu biliyormuydun?

yani yeterince uygun fiyata orta sekment bir psu pek bulunmuyor anlicağın üzere

benim kasam 6 fanlı olması genel kasa ve psu lara göre +1 olmalı bence hem 650wt hemde 6 fanlı kasa yani bence gayet ideal tabii ki marka iyi mi? o tartışılır bence senin önerdiğinden aşşağı kalır bi yanı yok ama olayı ben kasaya göre yaptım bi tık

hele baktıysan attığıma kasa ile birleşik psu yani öyle satılıyo buna yapacak bişe yok 6 fanlı pek kasa yok hele içinde kaliteli psu olan vardır onlarda fiyat bakımındn baya uçarlar genelde knk

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
knk dediğin psu ya baktım genel olarak satın alınmayan ve avrupa gibi yerlerde nerdeyse hiç satmayan bir psu bunu biliyormuydun?

benim kasam 6 fanlı olması genel kasa ve psu lara göre +1 olmalı bence hem 650wt hemde 6 fanlı kasa yani bence gayet ideal tabii ki marka iyi mi? o tartışılır bence senin önerdiğinden aşşağı kalır bi yanı yok ama olayı ben kasaya göre yaptım bi tık

Powerboost'ta sorun yaşama ihtimalin 5 ise bunda 2 felandır. Elbette müthiş bir psu değil ama Powerboost'tan daha güvenilir. 2000 lira ve altında High Power ve Fsp'den başka bilindik köklü bir marka yok.

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha
Powerboost'ta sorun yaşama ihtimalin 5 ise bunda 2 felandır. Elbette müthiş bir psu değil ama Powerboost'tan daha güvenilir. 2000 lira ve altında High Power ve Fsp'den başka bilindik köklü bir marka yok.
knk marka köklü fln değil öncelikle onu söylemeliyim baktım markaya avrupa ve ABD satış yapmıyor nerdeyse sen buna köklü mü diyorsun???

bide seninkide öyle iyi değil bilgine yani evet kabul ediyorum powerbooster baya kötü marka ama kasayla birleşik knk buna bişe yapamam 6 fanlı kasa bulmakta hele uygun fiyata baya zor

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka

Karar senin dostum ne diyeyim :D

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
https://www.itopya.com/gamebooster-...c-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728 knk bu ürünle seninki arasındaki fark 40hz ama fiyat farkı baya:kedi:

he tamam hocam sağolun

niye knk
gamebooster olması ucuz olması için yeterli neden alınmaz.

hele baktıysan attığıma kasa ile birleşik psu yani öyle satılıyo buna yapacak bişe yok 6 fanlı pek kasa yok hele içinde kaliteli psu olan vardır onlarda fiyat bakımındn baya uçarlar genelde knk
high power iyi markadır arkadaşın attığını alın sorun yaşamazsınız rajintek ile aynı firma diye biliyorum japon kondansatörler kullanılıyor.

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha

high power iyi markadır arkadaşın attığını alın sorun yaşamazsınız rajintek ile aynı firma diye biliyorum japon kondansatörler kullanılıyor.
knk bana bu markanın iyi olmasının sebebini söylermisin poweboosterda baya kötü evet ama bu önerdiğiniz daha avrupa ve abd de satılmıyor nerdeyse aw ne diye iyi marka olıyor?

ne ucuz diye alımaz aw arasındaki fiyat farkını görüpte hala alınmaz demen takdire şayan o aradaki parayla fanı fln bile kolayca yenileyebilirler,bide neden adam gibi sebep vermeden ucuz kötü marka diyip almayın diyorsunuz merak ettim?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
knk bana bu markanın iyi olmasının sebebini söylermisin poweboosterda baya kötü evet ama bu önerdiğiniz daha avrupa ve abd de satılmıyor nerdeyse aw ne diye iyi marka olıyor?

ne ucuz diye alımaz aw arasındaki fiyat farkını görüpte hala alınmaz demen takdire şayan o aradaki parayla fanı fln bile kolayca yenileyebilirler,bide neden adam gibi sebep vermeden ucuz kötü marka diyip almayın diyorsunuz merak ettim?
sanırım psulardan anlamıyorsunuz iç yapısına bakarak anlayabilirsiniz (beni alıntılamazsanız sevinirim böyle bir uslüba yardımcı olacak değilim)

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha
sanırım psulardan anlamıyorsunuz iç yapısına bakarak anlayabilirsiniz (beni alıntılamazsanız sevinirim böyle bir uslüba yardımcı olacak değil

sanırım psulardan anlamıyorsunuz iç yapısına bakarak anlayabilirsiniz (beni alıntılamazsanız sevinirim böyle bir uslüba yardımcı olacak değilim)
böyle uslüpe anlatmazsın knk aynen sonuçta sen psu bilgini kahinisin bilgin çok önemli tüh şimdi napacam,knk şaka mı yapıyon sama diyomki senin önerdiğinin de powerboosterdan aşşağı kalır yönü yok eğerki iyi olsaydı avrupa ve abd de satışı olurdu burda boş reklam ve yorum dışında konuşmazsanız sevinirim

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın

böyle uslüpe anlatmazsın knk aynen sonuçta sen psu bilgini kahinisin bilgin çok önemli tüh şimdi napacam,knk şaka mı yapıyon sama diyomki senin önerdiğinin de powerboosterdan aşşağı kalır yönü yok eğerki iyi olsaydı avrupa ve abd de satışı olurdu burda boş reklam ve yorum dışında konuşmazsanız sevinirim
psulardan çok anladığımı iddia etmiyorum. İlk defa birine üslubundan dolayı yardımcı olmayacağımı söylüyorum bilgine.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha
her şey hz değeri değil reis Samsung gibi bir markayı Gamebooster ile kıyaslayamayız.
knk bütçen kısıtlıysa mecbursundur anlatamıyomuyum?

psulardan çok anladığımı iddia etmiyorum. İlk defa birine üslubundan dolayı yardımcı olmayacağımı söylüyorum bilgine.
knk çünkü beni sinirlendircek şekilde yazıyosun almayın psu köyü sebep bile vermiyon marka kötüyse tamam .
msi baya iyi marka dimi ama bazı yerlerde örnek ekran kartı alıcaksın asusla msi nerdeyse aynı fiyata sattığı düşük performaslı ekran kartı var ve msi ile msi o dönem iyi yapmamış olmasına rahmen ooo bu msi diyip alanlar olup sonradan pişman olup isyan eden oldu yani bu marka net iyidirdiye bişe hiçbir zaman yok performans ve bütçeye göre bakmak zorundasın,eğer bütçen kısıtlı mecburen bakıcaksın ve elinden en iyisi ne geliyosa onu alıcaksın benim önerdiğim kasaya bağlı psu beni diyelimki 1 2 yl götürdü yeterde artar bile çünkü ben bunu bilerek aldım para biriktirmeye devam edicem çünkü sonrasında yani eğer ki büyçe derdiniz yoksa beni anlamanız zor knk(kendi şahsi fikrim sondaki cümlemleler)

msi ile msi şu cümlede ile yerine , koycaktım pardon yanlış yazmışım

Son düzenleme:

enes59255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes talha
he bu arada araştırdım amd rx 7700 xt için minimum amd kendi resmi sayfası 700wt psu öneriyomuş(en iyi performans için)hiç kimse böyle bişe demediği için üzüldüm hiç araştırmadan direk kötü marka diyerek alma dediniz sadece bundan sonraki yorumlarınızda daha fazla ilgilenirseniz iyi olur teşekkürler

inanmayan olur diye buyrun

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    31.9 KB · Hit: 15
Top Bottom