Evet. Fiyatı güzel değil ve 4060 ne bileyim. Güzel kart ama ileride vram sorunu baya çekecek. Suan bile sorun yaşıyor bazı ıyunlardaYani ben almazdım. 5600 ve 4060'lı sistemler 20.000 TL'ye düşüyor. Yanına da 4-5 arasına bir monitör alırsın paran cebinde kalır.
Aman hocam 4060'ın çapı belli, insanlar 4060'dan ne bekliyor bilmiyorum ama 1080p kartı. Piyasada ki oyunları da zaten ultra da rahatça oynatır. Tabi ki her oyunu değil ki her oyunun sistem gereksimi belli. Millet kalkıp 4070 isteyen oyunda 4060 ile ultra da oynarsa tabi ki vram sıkıntısı boy gösterir.Evet. Fiyatı güzel değil ve 4060 ne bileyim. Güzel kart ama ileride vram sorunu baya çekecek. Suan bile sorun yaşıyor bazı ıyunlarda
4060 dlss ile hallediyor genelde o yüzden sıkıntı olmuyor. Trde fiyatlar belli ama daha ucuza daha yüksek fps (ciddili farklar varken) ben seçmezdim yayın veya render almayacaksamAman hocam 4060'ın çapı belli, insanlar 4060'dan ne bekliyor bilmiyorum ama 1080p kartı. Piyasada ki oyunları da zaten ultra da rahatça oynatır. Tabi ki her oyunu değil ki her oyunun sistem gereksimi belli. Millet kalkıp 4070 isteyen oyunda 4060 ile ultra da oynarsa tabi ki vram sıkıntısı boy gösterir.
hocam çok oyun oynayan biri değilim. kullanıcağım programları kaldırabilliyor bu sistemEvet. Fiyatı güzel değil ve 4060 ne bileyim. Güzel kart ama ileride vram sorunu baya çekecek. Suan bile sorun yaşıyor bazı ıyunlarda