olum bu sistem özelleştirmeden alınmaz ve özelleştirince bütçeyi çok geçiyorShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
demin bi tane gördüm bu paraya 7500f rtx 4070di o tarz bakmanız daha iyi olur dls desteğiyledaha fp sistem var mı ?
işlemci soğutucu kötü ve ben bu anakartı pek sevmiyorum ama kullanılabilir bide psu min 700wat olsa dha iyi olurmuş ama 650de yeterdaha fp sistem var mı ?
aynen öyle her yere bunu atıyolar sadece ekran kartını gördükleri içinolum bu sistem özelleştirmeden alınmaz ve özelleştirince bütçeyi çok geçiyor
diğer parçaları özelleştirince 43 bin yapıyor. 3500 tl fark değer mi . oyun için alıyorum sistemiShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com