Gayet güzel sistem bence ileri dönük alınabilirarkadaşlar sistem bu malum site taksitle almayı planlıyorum iyi mi sizce varsa alternatif onerebilir misiniz ?
Taksitle alıyorsan tek tek de biraz zorlasan güzel ürüne sahip olabilirsin. Faizi çok. Peşin fiyatına bir sürü ürün alabilirsin.arkadaşlar sistem bu malum site taksitle almayı planlıyorum iyi mi sizce varsa alternatif onerebilir misiniz ?
ugrasması zor iste keske oyle yapsam diyorum ama elimde degilTaksitle alıyorsan tek tek de biraz zorlasan güzel ürüne sahip olabilirsin. Faizi çok. Peşin fiyatına bir sürü ürün alabilirsin.
İndirimleri takip etsen felan ama uğraşmak istemezsen alabilirsin yine de
hocam bu sistem mi yoksa ilk attigim mi biraz gonl nvdia olsun istiyorda cok fark olur mu sizceTaksitle alıyorsan tek tek de biraz zorlasan güzel ürüne sahip olabilirsin. Faizi çok. Peşin fiyatına bir sürü ürün alabilirsin.
İndirimleri takip etsen felan ama uğraşmak istemezsen alabilirsin yine de.
Ben 7800xt olanı tercih ederdim. O sistem çok daha mantıklı. Artıları şunlar: İşlemci soğutucusu var, anakart, işlemci ve m2 ssd si daha iyi. Son olarak biraz daha uygun. Yani içinde kalacaksa 4070 li olanı alsın ne diyeyim. Bazen özellikleri iyi olanı değil istediği şeyi almak daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir.hocam bu sistem mi yoksa ilk attigim mi biraz gonl nvdia olsun istiyorda cok fark olur mu sizce
sagol hocamBen 7800xt olanı tercih ederdim. O sistem çok daha mantıklı. Artıları şunlar: İşlemci soğutucusu var, anakart, işlemci ve m2 ssd si daha iyi. Son olarak biraz daha uygun. Yani içinde kalacaksa 4070 li olanı alsın ne diyeyim. Bazen özellikleri iyi olanı değil istediğin şeyi almak daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir.
rx7800xt cok daha mantikli nvidia fani olarak soyluyorum rx7800xt cok daha iyi performans veriyor 32gb ram yaparsan 10 numara sistem simdiden hayirli olsunhocam bu sistem mi yoksa ilk attigim mi biraz gonl nvdia olsun istiyorda cok fark olur mu sizce
sagolun kararım amd olacak oldu bile diyeyimrx7800xt cok daha mantikli nvidia fani olarak soyluyorum rx7800xt cok daha iyi performans veriyor 32gb ram yaparsan 10 numara sistem simdiden hayirli olsun